Plassen als een kerel

28 07 04 - 00:59

Hans schreef onlangs al over de gesponsorde Glorixtoiletten op de Parade: een grote verbetering met name voor de vrouwelijke bezoekers. Er is echter nog een andere vinding die in geen enkele moderne vrouwenuitrusting mag ontbreken (zeker niet tijdens de vakantie): de plastuit. Voor de enkeling die niet weet wat een plastuit is: het is een uitvouwbaar stukje karton waarmee de vrouw in kwestie net als de mannen - zonder op de hurken te gaan - kan plassen. Het is zelfs mogelijk om tegen een boom te plassen en het stoere gevoel te krijgen hoe een kerel zoiets doet. Vanzelfsprekend is zoâ??n plastuit vooral een goed idee in situaties dat geen enkele â??normaleâ?? WC beschikbaar is of dat het toilet zo smerig is dat staan echt een prettiger idee is dan 'zweven'. Op Lowlands 2002 werden deze fotoâ??s gemaakt die laten zien hoe handig e.e.a. in zijn werk gaat. En zo is het ook in de praktijk kan ik daar uit eigen ervaring aan toevoegen.

zeven reacties

hans

Ik denk Mieke dat je je vergist in dat ‘stoere’ gevoel dat mannen zouden hebben. Ik kan alleen voor mijzelf spreken en heb totaal geen stoer gevoel als ik tegen een boom plas. Ik voel me hoogstens opgelucht als het voorbij is. ;-)

hans (E-mail ) (URL) - 28-07-’04 01:10
Anne-Floor

Volgens mij hou ik het nog niet droog met zo’n plastuit, hoor. Het is namelijk nogal vervelend als je zo lomp en onhandig bent als ik… ;-)

Anne-Floor (URL) - 28-07-’04 01:35
brigitte

Ik ga het zeker een keer proberen. Ik heb ze al zien liggen bij het Kruidvat ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 28-07-’04 08:07
Nijntje

Nog nooit geprobeerd, maar we hebben hier wel een kruidvat winkel, is misschien wel handig om mee te nemen op reis.:-)

Nijntje (E-mail ) (URL) - 28-07-’04 09:22
Mieke

Misschien eerst een keertje thuis oefenen in de badkamer of de WC zodat je weet hoe je het moet doen.

Mieke (URL) - 28-07-’04 09:24
Kaatje

Vroeger was ik altijd jaloers als ik m’n vriendjes op een rijtje zag plassen in een beekje. Nu kan ik er bij gaan staan! :-)

Kaatje (URL) - 28-07-’04 14:32
hans

Wie weet komt er nog een tijd dat het normaal is, dat mannen en vrouwen schouder aan schouder in een gemeenschappelijk toilet staan. :-S

hans (E-mail ) (URL) - 28-07-’04 15:32


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.