Lotje hoeft niet meer te lopen

02 08 04 - 18:04

Zondag bij Kasteel De Haar in Haarzuilens een - voor mij - nieuwe uitvinding gezien: een kinderwagen voor honden. Het karretje heet: DoggyRide en is door de eigenares aangeschaft voor het 16 jaar oude hondje Lotje dat niet ver meer kan lopen en daardoor aan huis gekluisterd was. Nu met de nieuwe DoggyRide kan Lotje weer overal mee naar toe. Een middagje wandelen in Haarzuilen is nu een peulenschil. Op haar oude dag is gedraagt Lotje zich als een professioneel fotomodel dat geduldig poseert voor de foto (klik voor grotere foto). Eigenares van Lotje, als je nog meer fotoĆ¢??s wilt, moet je even een mailtje sturen.

acht reacties

Rickosss

ah sweet!

Rickosss (E-mail ) (URL) - 02-08-’04 19:16
brigitte

Dit lijkt verdomd veel op mijn kinderkarretje. Ik kan natuurlijk gewoon een hond nemen en daar de kar weer voor gaan gebruiken :-D

Hoi hoi hoi we krijgen een hond…..(Een Basset Hound zou het gaan worden dan ;-))

brigitte (E-mail ) (URL) - 02-08-’04 19:44
Peter

Hatsjie, hatsjie, snotter, snotter.

Peter (URL) - 02-08-’04 19:46
Mieke

Ja Brigitte, het lijkt inderdaad wel wat op jouw vergane karretje dat op een twee leven wacht. En een Basset? Geen ID hoe dat er uit ziet.

Mieke (URL) - 02-08-’04 19:50
V@nM@n

Mmm, krijgt het beest in ieder geval weer voldoende frisse lucht. Petje af dat mensen zo voor hun hond zorgen. Anderen binden hem aan een boom en laten een beestje aan hun lot over. Nee dan de hondenkar maar..eh.

V@nM@n (URL) - 02-08-’04 20:47
Mieke

Ja, het was echt leuk hoe enthousiast die mensen waren dat ze hun Lotje weer gewoon mee konden nemen met wandelingen. En als Lotje moe was ging ze – hoppa – in de kar waar ze dan als een prinses lag te kijken.

Mieke (URL) - 02-08-’04 20:52
berta

Helemaal geweldig!

berta (URL) - 02-08-’04 23:02
jan

het evenbeeld van onze harrie die in november overleed. helaas was hij te ziek voor zo’n karretje

jan (URL) - 03-08-’04 19:19


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.