Serverproblemen

02 08 04 - 18:00

Het zit ons niet bepaald mee met de server de laatste tijd. Eerst waren we gehacked en sindsdien hebben we al een paar keer gehad dat we â??er even uit lagenâ??. Zondag lag het hele bedrijf in Miami, waar onze server is ondergebracht, plat en onze weblog dus ook. Zondagochtend hadden we nog de hoop dat het in een uurtje verholpen zou zijn. Zondagavond laat belde Hans weer naar Amerika en hoorde hij dat er een zware storm was geweest in Miami waardoor het hele complex een tijd zonder stroom had gezeten en dat het opstarten van 600 servers kennelijk zoveel tijd in beslag nam dat wij een hele dag zonder onze sites zaten. Gelukkig verhuist de server zeer binnenkort naar Nederland en zal deze ellende hopelijk voorbij zijn.

acht reacties

Rickosss

Ik vond het ook erg vervelend dat jullie onbereikbaar waren. Helaas had ik zelf ook nog es problemen met mijn server waar ik foto’s upload… Maar bij mij is ook weer alles verholpen :-)

Rickosss (E-mail ) (URL) - 02-08-’04 19:15
Anne-Floor

Gelukkig jullie zijn er weer! Miste jullie al…

Anne-Floor (URL) - 02-08-’04 20:18
Mieke

Thanx, dat is leuk om te horen!

Mieke (URL) - 02-08-’04 20:27
V@nM@n

Jaja. missen, ik net een link gelegd naar jullie log, waren jullie weg… Al die mooie contacten die jullie nu gemist hebben.

Maar alle gekheid op een stokje. Ik hoop dat de problemen voor jullie snel voorbij zijn. Ik zit nu ook ergens met de server in Nederland, en dat bevalt een stuk beter. De lijnen zijn gewoon wat korter.

V@nM@n (URL) - 02-08-’04 20:44
Nijntje

Blij dat jullie weer bereikbaar zijn!

Nijntje (E-mail ) (URL) - 02-08-’04 20:47
Mieke

We hebben ons heel hard geprobeerd niet te veel op te winden maar dat is moeilijk hoor. Het is toch te gek eigenlijk dat je bijna twee volle dagen uit de lucht bent! En niet alleen onze weblog maar ook de pagina van mijn bedrijf http://www.pentatalent.nl en nog veel meer sites die op de server van Hans staan.

Mieke (URL) - 02-08-’04 20:51
berta

Gelukkig zijn jullie er weer!!!

ps. Hoop dat het weer in Miami beter wordt!

M’n Meisjes gaan binnenkort…

(de eerste keer dat we zo ver van elkaar weg zullen zijn:-I)

berta (URL) - 02-08-’04 22:57
Mieke

@ Berta: o jeetje, dat wordt wennen voor jou! Ik geloof trouwens dat het nu al weer beter is. Trouwens onze weblog doet het weer, dat is het bewijs. Toch? ;-)

Mieke (URL) - 02-08-’04 23:05


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.