Gefeliciteerd zusje!

03 08 04 - 00:02

Mijn zus is jarig vandaag. Misschien komt ze nog in een internetcafé en ziet ze dit logje. Ze is met haar gezin op vakantie in Italië dus ze zal vast een heerlijke verjaardag hebben: geen huis vol visitie, geen kopjes koffie schenken met taart er bij maar lekker met je benen omhoog je laten verwennen en je allerlei verwennerij laten aanleunen. Gezellig met haar jongens (man en zonen), dat vindt ze het allerleukste.

Deze roos is voor haar (klik voor grotere foto). Ik geef haar zeker nog een echte als ze weer terug is want mij ontloopt ze echt niet hoor! Ik kom gewoon op haar verjaardag, desnoods een weekje later!

Update: Ik heb haar net gesproken en gehoord dat ze haar verjaardag vieren in Venetië.

vijf reacties

Maria

Gefeliciteerd voor jou en voor je zus.

Maria - 03-08-’04 00:18
Hans

Ja Annet, als je dit inderdaad ziet tijdens of na je vakantie in Italië. Ook van harte gefeliciteerd ook van mij!

Hans (E-mail ) (URL) - 03-08-’04 00:46
Katinka

Wat een prachtige foto van die bloem. Ik was helemaal verrast toen ik er op klikte. Hij lijkt in het klein zo transparant en breekbaar maar in het groot ziet dat er heel anders uit.

Katinka - 03-08-’04 07:56
Nijntje

Wat een toffe plaats om je verjaardag te vieren. Lekker genieten op het San Marco plein… het lijkt me fantastisch!

Nijntje (E-mail ) (URL) - 03-08-’04 13:31
Mieke

Ja inderdaad, een prachtige stad en ook romatisch. Het lijkt mij wel leuk om er nog eens een weekendje naar toe te gaan.

Mieke (URL) - 03-08-’04 14:06


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.