Î?Î?Î?Î?Î? 2004

15 08 04 - 00:15

Hoewel de openingsceremonie vrijdag al plaatsvond heb ik de videoband ervan zojuist pas bekeken. Indrukwekkend moet ik zeggen! De heartbeat die steeds terug kwam (bij trommelaars, DJ Tiësto, Björk ondermeer) was een mooie rode draad. Mooie beelden, prachtige choreografie. Goed gedaan met de kostuums die de acteurs aantrokken als een jas. Vandaar dat alle mannen op deze foto hetzelfde adonisgehalte hebben met die stevige bovenbenen en kuiten (even klikken voor grotere foto).

Ik vind het trouwens wel een opgave voor die sporters om al die tijd te wachten en op hun benen te staan. Voor atleten die snel aan de bak moeten lijkt het me geen aanrader. Maar het was een mooi schouwspel al kun je bij het binnenkomen van de landen gerust even wat anders gaan doen (duurde bijna twee uur). En ik maar wachten op de oranje pakjes, blijkt dat Nederland in het wit gekleed gaat. Ik vind het een vooruitgang maar het is wel moeilijker om ze te vinden. Oranje heeft immers niemand anders (ha ha)! Laten we hopen op goede spelen zonder incidenten en met veel medailles voor Nederland.

vijf reacties

LadyBass

Mmmm, ja mooie bovenbenen. Misschien moet de kortebroekenverzameling een mooie (boven-)benen worden. Jammer dat het zomerspelen zijn, want Rintje R. staat bij mij qua bovenbenen wel erg op 1. Weet niet wat ik heb vandaag, maar die Olympische spelen maken wel wat bij me los ;)

LadyBass (E-mail ) (URL) - 15-08-’04 00:23
brigitte

Ik maar een deel van de openingsceremonie gezien. Het was het optreden van Björk. Nu heb ik helemaal niets met Björk en daardoor was het enige wat me opviel dat er een echo te horen was. En niet later maar eerder. Je hoorde het geluid al voordat ze begon met zingen. Behoorlijk irritant en ook heel vreemd. Zal vast komen vanwege de verbinding het het feit dat het rechtstreeks uitgezonden werd of vanwege de enorme omvang van de ruimte.

brigitte (E-mail ) (URL) - 15-08-’04 10:28
Mieke zelf

En er was iets met haar jurk dat je op de TV in ieder geval niet voldoende kon zien. Die jurk schijnt meer dan honderd meter stof te hebben gegenereerd en ik zag wel stof dwarrelen maar zag niet hoe dat verband hield met Björks jurk.

Mieke zelf - 15-08-’04 18:03
sab

Zoals op mijn weblog beschreven was ik echt totaal onder de indruk. Als het er werkelijk zo uit heeft gezien daar toen, wil ik best wel een keertje in de tijdmachine :)

sab (URL) - 15-08-’04 21:09
Rickosss

het was PRACHTIG GEWELDIG MAGNIFIEK!!! Maar Björk had van me thuis mogen blijven hoor…

Rickosss (E-mail ) (URL) - 17-08-’04 20:54


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.