Voorraad weer op peil

19 08 04 - 15:13

Zo, de vriezer ligt weer vol met allerlei soorten vis die de supermarkt niet verkoopt en in de kelder is de koffievoorraad ook weer aangevuld. Aan schoonmaakdoekjes heb ik voorlopig geen gebrek denk ik gezien het grote pak dat ik kocht. Het is beslist de moeite waard om af en toe eens even naar de groothandel te gaan. Niet alles is er voordeliger dan bij de gewone supermarkt maar als je de aanbiedingen in de gaten houdt dan kun je er goed slagen.

zeven reacties

Lon

Ik ga eens in de zoveel tijd naar de Macro om allerlei dingen in grootverpakking in te slaan. Met een gezin van zes mensen is dat ook zeer de moeite waard. Dit ziet er alleen niet uit als de Macro.

Lon - 19-08-’04 16:17
brigitte

Ik sluit me bij Lon aan. Wij zijn ook met zessen en ik vind het erg handig om inderdaad groot in te kopen. Wij hebben hier naast de Makro ook nog een Sligro. Toch moet je inderdaad ook erg prijsbewust zijn als je echt een voordeel wilt halen daar. Het valt mij altijd op wat daar in de aanbieding is, die week ook in supermarkten in de aanbieding is. Maar voor vis is het wel goedkoper en veel handiger.

brigitte (E-mail ) (URL) - 19-08-’04 16:48
Anne-Floor

Leve de Makro! Zelfs als je maar met z’n vieren bent (zoals bij mij thuis) dan kan de Makro nog zeer lucratief zijn als je goed je oogjes en oortjes opehoudt. Ik was trouwens vroeger als kind altijd altijd gefrustreerd dat ik niet met mijn ouders mee naar binnen mocht. De Makro is dan ook lang iets magisch voor moor mij geweest. Totdat ik er de eerste keer kwam, toen was mijn droombeeld meteen verdwenen.

Anne-Floor (URL) - 19-08-’04 17:05
Mieke zelf

Dit is overigens idd niet de Makro maar Lukas Klamer. Maar dat is volgens mij wel één concern. In ieder geval hebben ze dezelfde aanbiedingen.

Mieke zelf - 19-08-’04 17:18
Downer

We hebben hier alleen maar groothandels met levenmiddelen en dat is in mijn geval waarschijnlijk ook maar beter :-p

Ik zou gegarandeerd duuurder uit zijn en met allerlei onnodige grootverpakkingen thuiskomen.

Downer (URL) - 19-08-’04 20:37
sab

Mag ik de volgende keer mee mams. Ik vind het heerlijk in de groothandel. In de VS vond ik de leukste winkel WallMart en Joe’s. De laatste is een VS groothandel, wow dat is pas boodschappen inslaan.

Meestal kom ik met alleen een familiepack M&M’s thuis. Maar ik heb wel genoten.

sab (URL) - 19-08-’04 21:59
Mieke

Ja hoor Sab, je mag best een keertje mee. M&M grootverpakkingen kijken. (joker)

Mieke - 20-08-’04 19:55


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.