KASBAW

21 08 04 - 14:40

Hij/zij die staat voor een goede inhoud en mooie lay-out van zijn/haar weblog, die bereid is anderen te bezoeken en op logjes te reageren, die houdt van een beetje aardig overenweerloggen, cyberkietelen, die online-vervelendheden en spam signaleert en bestrijdt, die m/v is uitgenodigd Lid te worden van de KASBAW.


Wat moet je doen?

Zet een logootje (onder) op je weblog en laat Ronald even weten dat je de Kring groter maakte. De Kring werkt dus nu met het Zwaankleefaan-principe. Wel even op de site van Ronald (de oprichter/"voorzitter") melden indien een log misbruik maakt van ons aardige initiatief..

drie reacties

Ronald

Hai,

Zag dat je ons logootje voert. Mooi! Misschien nog een doorklik naar http://gaynews.web-log.nl/ als je wilt….

Cheers,

Ronald

Ronald (E-mail ) (URL) - 21-08-’04 15:36
V@nM@n

Mieke, Hans jullie site wordt een beetje vervormd door dat naast het kasbaw logo een ander logo met tekst verschijnt. btw welkom bij de club.

V@nM@n (URL) - 21-08-’04 16:28
Mieke zelf

@ Ronald: linkje gemaakt dus als je nu op het plaatje in de rechterkolom klikt….

@ VanMan: zo goed dan?

Mieke zelf - 21-08-’04 18:26


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.