Restaurant annex hondentoilet

22 08 04 - 21:13

Terwijl de gasten in restaurant Fort Rhijnauwen, even buiten Utrecht, zich tegoed doen aan pannekoeken en andere lekkernijen, voltrekt zich boven hun hoofden een compleet ander tafereel. Een hond scharrelt over het dak en zit daar uitgebreid haar behoefte te doen. Het valt de bezoekers niet op dat er op een halve meter naast hun tafeltje een straaltje vocht naar beneden komt dat gelukkig eindigt in de aangrenzende vijver. Zo zie je maar, wat niet weet.....

(klik foto voor vergroting)

acht reacties

Anne-Floor

Hè jakkes… even de naam van dat restaurant onthouden :-p

Anne-Floor (URL) - 22-08-’04 21:54
Hans zelf

Op de lange wachttijden na is het is er verder wel gezellig en druk Anne-Floor. Vooral met het mooie weer zit iedereen in de grote tuin aan het water. maar ja de hondentoilet is op het dak;-)

Hans zelf (E-mail ) (URL) - 22-08-’04 22:43
LadyBass

Ach, wat niet weet wat niet deert. Alle beessies die je in je mond krijgt, enneh, regenwater is ook geen zuivere koffie (ook geen H2O)….

LadyBass (URL) - 22-08-’04 22:57
Mieke

Ik heb de andere foto’s gezien van Hans en het hele dak zit onder opgedroogde vochtstraaltjes. Het is niet de eerste keer dat deze hond daar plast. En het zal de laatste keer ook vast niet zijn. Zo zie je maar weer: check niet alleen of tafel, bestek en bord schoon zijn maar ook het plafond en het dak waar je onder zit. Ander vraagstukken zijn wel: waarom pist die hond op het dak en hoe komt zij daar en zou zij er ook poepen? Ik denk in ieder geval niet dat wij bij ons volgende bezoek aan Rijnauwen onder dat dakje gaan zitten.

Mieke - 22-08-’04 23:51
V@nM@n

Oeps, met deze reclame zou ik als restauranthouder niet zo blij zijn, iedereen die dadelijk zoekt op dit restaurant komt op jullie site uit. En terrecht.

V@nM@n (URL) - 23-08-’04 00:00
Tonny

En toch waren de pannenkoeken heerlijk. Tjonge jonge.. wat moesten we lang wachten, maar toen kregen we ook wat. Heerlijke aardbeien trouwens en mierzoet! (i love it)

Tonny (E-mail ) (URL) - 24-08-’04 12:16
Hans zelf

Ja inderdaad Tonny, afgezien van het openbare hondentoilet waren de pannekoeken niet onlekker. :-)

Hans zelf (E-mail ) (URL) - 24-08-’04 22:28
Hans zelf

@Vanman, Ik zou het jammer vinden als het restaurant hierdoor een slechte naam zou krijgen, maar afgezien daarvan blijft het een curieus verschijnsel, zo’n plassende hond op het dak boven je…

Hans zelf (E-mail ) (URL) - 24-08-’04 22:30


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.