Wat zou dit zijn?

22 08 04 - 17:50

Dit object staat op het grasveld in het bos hierachter. Er staan twee van deze objecten. Ik had zulke nog nooit eerder gezien maar het voldoet absoluut aan het doel waarvoor het er werd neergezet. Wie weet wat het zou kunnen zijn?

vijf reacties

V@nM@n

Ik roep doelpalen

V@nM@n (URL) - 22-08-’04 21:03
Anne-Floor

Ik dacht in eerste instantie aan een fietsenrek, maar nu ik het antwoord van V@nM@n lees, denk ik toch dat hij gelijk heeft. Zeker omdat het er twee zijn…

Anne-Floor (URL) - 22-08-’04 21:51
LadyBass

Yep V@nM@n heeft het helemaal bij het rechte eind. Het zijn binnenstads-hangjongeren-plek-laten-we-hopen-dat-ze-een-balletje-gaan-trappen-maar-stel-dat-ze-rotzooi-willen-trappen doelen. Heel functioneel.

LadyBass (URL) - 22-08-’04 22:50
Mieke zelf

Helemaal goed VanMan. Ik had het nog nooit eerder gezien deze dingen. RVS sportattributen waar een blind paard geen schade aan aan kan richten. Maar het staat nog niet eens slecht moet ik eerlijk toegeven en het levert aardige plaatjes op.

Mieke zelf - 23-08-’04 10:22
Tonny

Ze zijn in elk geval ook “stylisch” … erg mooi vond ik ze

Tonny (E-mail ) (URL) - 24-08-’04 12:13


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.