Anky op weg naar goud?

23 08 04 - 21:02

Zelfs op zo'n koudbloed trekpaard ziet ze nog kans om er als een elegante amazone uit te zien, onze kanshebster op goud bij de dressuur. De deelnemers reden vandaag de Grand Prix Special en Anky deed het uitstekend terwijl haar directe concurrente Ulla Salzgeber veel van haar voorsprong verloor. Ulla staat nu op 76.520 punten en Anky op 76.004. Daarmee liggen alle opties weer open voor het laatste onderdeel van de dressuur, de Kür op muziek (tevens Anky's specialiteit). Nou maar hopen dat Salinero, die voor het grotere dressuurwerk nog wel erg jong is met zijn tien jaar, zijn aandacht er woensdagavond goed bij kan houden. Ga jij woensdagavond kijken naar de Kür op muziek?


Klik op é´´n van onderstaande mogelijkheden om een stem uit te brengen.


vier reacties

LadyBass

Oh, K*tterdiek*t, ik heb een repetitie, zal het dus niet kunnen zien. Weet jij waarom Ankies concurrente in Atlanta en Sydney, Isabell Werth, dit jaar ontbreekt?

LadyBass (URL) - 23-08-’04 22:25
Mieke zelf

Nee, weet ik niet maar het zal wel liggen aan het feit dat ze geen goed paard heeft. Dat is bij die Duitsers meestal het punt. Ze hebben zo’n grote top dat er altijd wel een paar bij zitten met een goed paard. Die Ulla had toen in Sydney zo’n zwart paard volgens mij en scoorde toen helemaal niet zo hoog.

Mieke zelf - 23-08-’04 22:39
Anne-Floor

Ik kijk bijna alles, dus dit zal ik ook wel weer gaan zien! Spannend en zeker omdat ik te weinig verstand van dressuur heb. Dan zit je te kijken en je hebt geen idee welke kant het opgaat. Zoiets als met judo, dus…

Anne-Floor (URL) - 24-08-’04 00:10
Kaatje

Ik vind het prachtig. Mede omdat ik net zoals jou weet hoe moeilijk het is.

Helaas niet zo veel tijd om de OS te kijken, maar de samenvattingen kijk ik allemaal.

Kaatje (URL) - 24-08-’04 13:23


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.