DoD maar dan op vrijdag

27 08 04 - 00:12

't Is niet dat ik niets te loggen weet weet maar de sleutelbos is wel een leuk thema. Bij mij hangt er aan: een chipkniplezer, een lampje (RVS satelietachtige ding), een mini-tuinslangsluiting met mijn autosleutels, een alarm voor de auto, een AH-karretjesmunt en een alarm afstandsbediening voor het huis. De scoubidousleutelhanger die ik had hangt sinds kort in mijn auto aan het spiegeltje.

Ik vind mijn sleutelbos wel een zootje. Er hangt te veel aan eigenlijk. Ik kan echter een heleboel losklikken of er vanaf halen zonder al te veel moeite. En soms neem ik gewoon een heel klein bosje mee, met maar twee sleutels er aan. Klik op de foto en dan zie je (bijna) de hele bos.

vijf reacties

Downer

De mini-tuinslangsluiting is leuk :-D

Downer (URL) - 27-08-’04 01:35
Mieke

Ja idd, en daardoor kan ik mijn autosleutels heel gemakkelijk loshalen. Hoeft die hele vracht niet aan dat ene sleuteltje te hangen.

Mieke - 27-08-’04 08:51
Chantal

Het is handiger om alleen mee te nemen wat je echt alleen nodig hebt hoor! (Zegt ze terwijl ze zelf Knorretje en Teigetje aan haar sleutelbos heeft hangen) %-)

Chantal (E-mail ) (URL) - 27-08-’04 09:42
MissMies

Wow, dat is pas een bos, ik dacht dat die van mij erg was. Ik heb nog niet eens mijn autosleutel eraan ;-)

MissMies (URL) - 27-08-’04 09:53
IngKey

Da’s inderdaad wel veel hangwerk. ;-)

IngKey (URL) - 27-08-’04 21:34


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.