Party op Blijburg

27 08 04 - 11:41

Gisterenavond kreeg ik een uitnodiging voor een 'feest van orang-oetans'. Het klonk vreemd maar het gaat om een goed doel. De Stichting Monkey Business zet zich in voor de orang-oetan en vanavond organiseert die stichting de 3e benefietavond op het strand van Blijburg aan Zee in Amsterdam onder de titel Unlock me. Veel BN-ers en muziek, dans en entertainment zorgen er voor dat er wat te beleven valt en dat er veel publiek toe zal stromen voor het goede doel. De toegang is 18 euro, vanaf 17.00 uur kun je er terecht en voor meer info kun je hier naar toe (de eigen site van de stichting ligt er helaas uit op dit moment).

Eén reactie

sab

Gaaaffffff helemaal koel. Hier zou ik wel naar toe willen (helaas zeikt het van de lucht) maar het OV werkt ook niet echt mee in deze. Dus ik ga wel gewoon met goede moed door met de steun aan Stichting AAP

sab (URL) - 27-08-’04 12:53


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.