Wintermodeshow

31 08 04 - 11:05

Gisterenavond ging ik naar de modeshow van Top Tot Teen in Driebergen. Top Tot Teen showt de collecties altijd op 'kleurtype' dus winter-, lente-, zomer- en herfsttype en zo is ook de winkel ingedeeld. De klanten kunnen trouwens ook een kleur- of styleanalyse laten doen daar. De modellen zijn klanten die het leuk vinden om een keertje voor andere klanten de nieuwe mode te showen. Op dit filmpje een impressie van hoe dat er uit ziet.

Trend deze winter is de wat meer elegante lijn. Vrouwelijke getailleerde modellen en soepel vallende stoffen zien we bij alle kleurtypen terug. Het appeltjesgroen en oranje is er nog steeds voor de lente- en herfsttypes en voor de zomer zien we lichtblauw en roze kleding gecombineerd met grijs en bordeaux. Voor de winter natuurlijk zwart en wit maar ook paars en fuchsia. Leuke accessoires waren er ook te zien. Prachtige sjaals en ook veel hoofddeksels deze winter zoals de baret die weer helemaal terug is. Op de foto metalen horloges (zonder nikkel) met superbrede band die in alle kleuren verkrijgbaar zijn voor rond de 20 euro.

tien reacties

IngKey

Gaaf, die horloges! En niet duur ook.

IngKey (URL) - 31-08-’04 13:07
Erwin

En wat doen de heren aan deze winter?

Erwin (E-mail ) (URL) - 31-08-’04 14:22
Mieke

Tja, dat is een goede vraag Erwin. Dat zou ik nou zo 123 niet weten. Wel heb ik gisterenavond gehoord dat je bij TTT ook als man een kleurenanalyse kunt laten doen en een stijladvies kunt krijgen. Al zul je wel ergens anders naar toe moeten voor je aankopen.

Mieke - 31-08-’04 14:26
Anne-Floor

Als de baret terug is dan ga ik aan de baret. Ik was al dol op de baret toen ik zeven was!

Anne-Floor (URL) - 31-08-’04 16:58
Downer

Kleurige horloges doen het goed op foto :-)

ik neem zelf altijd zwart :-p

Downer (URL) - 31-08-’04 21:56
LadyBass

Erg toffe horloges. En Mieke, heb je zelf ook op de catwalk gestaan?

LadyBass (URL) - 01-09-’04 07:51
brigitte

Ja ik moet mijn ‘jaargetijde’ nog steeds een keer laten bepalen ;-). Ik heb trouwens ook nog een andere theorie en dat is dat je kleurkeuze van kleding wat zegt over je stemming/humeur. Daar zit ook wel wat in. Ik merk het ook aan mezelf dat ik soms meer zin heb in zwart (laat me met rust vandaag) en soms zin heb in wat kleurigs (vrolijk).

brigitte (E-mail ) (URL) - 01-09-’04 08:30
chris

Ik ben, als ik eea zo ‘ns bekijk, blij dat ik in Zweden woon. ‘t is gewoon allemaal teveel van ‘t goede. Maar ja, ik ben dan ook beschadigd door m’n verblijf hier.

chris (URL) - 01-09-’04 12:56
Van Moerbeke Heidi

Graag had ik meer info ontvangen over de winkel van top tot teen en is er in Belgie ook zo een winkel?

Van Moerbeke Heidi (E-mail ) - 12-10-’04 13:21
Mieke

Ja er is een winkel in Antwerpen. Op de website staat het adres (zie boven) en voor meer informatie is het wellicht het beste om even contact op te nemen met één van de winkels.

Mieke - 12-10-’04 13:33


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.