Mystery Message

01 09 04 - 15:40

Vanmorgen kreeg ik een SMS-je met de volgende tekst: Sorry Mieke, MMS-en werkte niet. Maar ja, je zag wss wel al op internet. In het echt is ie helemaal adembenemend. Het SMS-je bereikte mij tijdens een bespreking en was afkomstig van een nummer dat in ieder geval niet in mijn telefoon opgeslagen is. Er stond geen afzender onder. VAN WIE is in hemelsnaam dat bericht en WAAR GAAT HET OVER?

Ik kon mijn aandacht even niet bij de bespreking houden, zo afgeleid was ik door dit vraagstuk. Op een bepaald moment ging mijn gesprekspartner even naar het toilet en bladerde ik even door de krant en toen viel er een kwartje. Daar las ik een stukje over de nieuwe iMac G5 die geïntroduceerd is op de MacWorld in Parijs. Dat was het, natuurlijk! Het SMS-je was een bericht van òf Vampire òf Jagueromac die zoals beloofd terugrapporteren over de aangekondigde primeur van de iMac G5. Snel naar de site van Apple dus en daar kunnen we hem bekijken in een QT-VR filmpje en op een infopagina. Maar 'adembenemend', dat wil ik wel snel irl bekijken! En nog nieuwsgieriger ben ik naar wanneer hij leverbaar is want Apple kan de normale G5 op dit moment niet tot nauwelijks leveren.

tien reacties

V@nM@n

En nu nog windows compatible maken, dan wil ik er ook wel een.

V@nM@n (URL) - 01-09-’04 20:17
berta

Wat is ‘ie mooi zucht

berta (URL) - 01-09-’04 20:40
Mieke

Windows compatible??? Dat is Apple al lang VanMan! Er zijn maar weinig applicaties van windows waar Mac geen equivalent of beter alternatief voor heeft dat compatible is. Ik heb NOOIT problemen met uitwisselen van bestanden met collega’s die windows gebruiken. Geen hindernissen dus om de nieuwe iMac te bestellen. Bonus en bijkomend voordeel: geen virussen meer LOL.

Mieke - 01-09-’04 21:43
Hans

Er is zelfs een applicatie ‘Virtual PC’ onlangs door M$ opgekocht waarbij de Mac zich volkomen als een PC gedraagt, met alle nadelen vandien.. Gelukkig is dat nergens voor nodig zoals Mieke zegt. Ook Word Excell PowerPoint en Entourage zijn gewoon voor de Mac beschikbaar.

Hans (E-mail ) (URL) - 01-09-’04 22:25
sab

Ik vind het bolletje toch nog het mooiste.

sab (URL) - 02-09-’04 08:04
Nijntje

Ja, ik ga eigenlijk ook nog steeds voor het bolletje, maar misschien ziet hij er in het echt wel adembenemender uit dan op foto?!

Nijntje (URL) - 02-09-’04 12:52
Mieke

Ik ben ook wel erg gek op mijn bolletje hoor maar voorlopig krijgt de iMac G5 nog even het voordeel van de twijfel totdat ik hem irl gezien heb.

Mieke - 02-09-’04 13:24
Rickosss

Sorry Mieke, ik stuurde dat smsje, ik vergat mijn naam erbij te zetten. Ik had je beloofd te mms-en, remember?

Rickosss (E-mail ) (URL) - 03-09-’04 12:12
Rickosss

Volgens Phil Schiller is ie half September leverbaar.

Rickosss (E-mail ) (URL) - 03-09-’04 12:14
Vampire

We wilden een leuke foto mms’en, maar helaas… raar dat dat niet ging. IRL ziet de nieuwe iMac eruit om op te vreten. Volgens mij is dit een echte kantoorcomputer die je buro lekker opgeruimt eruit laat zien. En zoals vermeld: de Mac is altijd al compatible geweest en zal het altijd zijn.

Vampire (E-mail ) (URL) - 04-09-’04 10:58


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.