Simplicity

04 09 04 - 09:46

Dit is de foto die Hans instuurde voor de challenge Simplicity deze week van Photo Friday. Trouwe lezers van onze weblog herkennen de man waar Hans al een paar keer over schreef: de ballonnenman. Kijk hier voor meer foto's uit het album van Hans.

Mijn invalshoek voor het thema was een heel andere. Ik zocht naar eenvoud in de vorm. Door mijn fotobibliotheek browsend vond ik een stuk of acht foto's die wel in aanmerking kwamen voor inzending in het kader van 'Simplicity'. Ik heb even op mij in laten werken en koos uiteindelijk de foto hieronder van een zeepbel gemaakt tijdens Oerol op Terschelling afgelopen jaar. Kijk hier voor meer foto's in mijn album. De Photo Friday site vind je hier en als je daar dan toch bent vergeet dan niet te stemmen voor Modern, de challenge van afgelopen week.

zes reacties

Simone

Wat een intrigerende zeepbel-foto!

Ik kan alleen die kleine parel niet thuis brengen……hint?

Simone - 04-09-’04 12:13
Maaike

Prachtig die zeepbel. Teer, breekbaar en toch zoveel kleur! En simplicity ook.

Maaike - 04-09-’04 14:15
IngKey

Ik heb zelf al verschillende malen geprobeerd zeepbellen te fotograferen en weet dus hoe moeilijk is. Daarom: complimenten!!

IngKey (URL) - 04-09-’04 19:56
Mieke

Thanx :-D

Mieke - 04-09-’04 20:09
V@nM@n

Ja, die ballonnenman kende ik nog, is zeer mooi, jouw foto overigens ook, maar ik vind deze meer zakelijk overkomen.

V@nM@n (URL) - 04-09-’04 21:01
Hans

Ik begrijp niet precies wat je bedoelt VanMan..

Ik kan je wel zeggen dat ik degene was die de zeepbel in stand hield toen Mieke ‘m fotografeerde ;-)

Hans (E-mail ) (URL) - 05-09-’04 22:35


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.