Tentamentrimester

05 09 04 - 13:31

Komende week beginnen de colleges weer (voor degenen die het nog niet weten: ik studeer naast mijn werk in de avonduren rechten). Gelukkig heb ik maar twee avonden van 18-20 uur werkgroepen dus dat valt nog wel mee. De bijbehorende hoorcolleges laat ik aan mij voorbij gaan. Wel een hele sloot tentamens voor de boeg. Reden is dat er voor ons â?? (oude) doctoraalstudenten â?? geen onderwijs meer is. We kunnen dus kiezen: of mastervakken volgen met alle bijbehorende verplichtingen of oud-doctoraal tentamens doen die nog wel worden gehouden. Ik heb voor de meeste vakken het laatste gekozen. Vorig collegejaar heb ik al wat onderwijs extra gevolgd voor vakken waarvan ik meteen al wist dat ik er op dat moment geen tentamen in zou doen. â??t Wordt dus toch wel hard werken dus komend semester. Op de foto de lockers in de juridische bibliotheek waar ik komende maanden heel wat uurtjes zal doorbrengen.

acht reacties

IngKey

Poeh, pittig hoor!

IngKey (URL) - 05-09-’04 18:40
V@nM@n

Veel succes de komende periode dan. Mijn zoon studeert rechten in Maastricht.

V@nM@n (URL) - 05-09-’04 21:20
Mieke

@ VanMan: oh leuk! Hoeveelste jaars is hij? Ik ben deeltijdstudent dus dan duurt het 7 jaar en ik begin nu aan mijn 6e jaar.

Mieke - 05-09-’04 21:22
berta

Jee!!!

Moet er niet (meer) aan denken…

Maar wie weet!!! Als alle kinderen de deur uit zijn???

berta (URL) - 05-09-’04 21:27
LadyBass

Goed man, zo’n hele studie. 7 Jaar? Geloof niet dat ik dat zou trekken. Lees je berichtje met een mengeling: leuk studeren, maar ook de spanning of ik zometeen mag beginnen en of ik het waar kan maken….

Mooie foto!

LadyBass (URL) - 05-09-’04 21:47
Downer

Bij het zien van de foto dacht ik gelijk aan het zwembad, maar het is dus heel wat anders.

Succes met je studie Mieke.

Downer (URL) - 05-09-’04 21:52
Mieke

@ LadyBass: Wanneer weet jij of je toegelaten bent LadyBass? En wat dat waarmaken betreft: een thema waar wij eerder over spraken. Daar kies je zelf voor. Maar misschien moeten we daar nog eens een wijntje en wat olijfjes aan spenderen…

Mieke - 05-09-’04 22:10
LadyBass

@ Mieke: goed idee, of chocoladetaart ;)

LadyBass (URL) - 07-09-’04 00:47


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.