Blossom

10 09 04 - 13:57

Blossom is de challenge van deze week bij Photo Friday. Ik heb vier foto's die in aanmerking komen voor inzending bij deze challenge. Zouden jullie me kunnen helpen kiezen? Ze staan in de fotogalerie in het album van Photo Friday (klik op het plaatje hier boven) en ik zet ze even op een rijtje:

  1. is geen bloesem maar een knop en de foto is kort geleden gemaakt hier achter in de tuin
  2. dat geldt ook voor deze foto die ik in het voorjaar maakte bij het tuincentrum in Leusden
  3. is bloesem gemaakt in het voorjaar in een hofje in Brugge
  4. is bloesem gemaakt in het voorjaar op de meent in Cothen
Je kunt op iedere foto stemmen door er op te klikken voor vergroting en dan een keuze te maken uit het aantal sterretejes onderaan. Geef aan ieder van de vier foto's een beoordeling en eventueel commentaar. Ik kies dan donderdag de 16e welke foto ik zal insturen voor de challenge aan de hand van de stemmen, het commentaar en ook mijn eigen voorkeur natuurlijk.


Update

Ik heb blossom nr 3 (de witte) toch maar meteen ingezonden naar PF. De reacties waren zo eensgezind en bovendien bleek dat de toestand met de vier keuzes de volgorde in mijn albumpjes zo overhoop had gegooid dat nu bloesem nr 2 te zien was bij de inzending van vorige week waar de zeepbel moest staan. Kortom even wat organisatorische handelingen waren nodig. Maar... meer foto's zijn natuurlijk nog steeds te zien in onze fotobibliotheek zie tweede link onder archieven.

negen reacties

Nijntje

Die witte van uit Brugge, die is de mooiste voor mij, niet omdat hij uit Brugge komt (of zou ik toch een beetje bevooroordeeld zijn) maar omdat hij zo mooi is!:-)

Nijntje (URL) - 10-09-’04 16:47
LadyBass

Ik vind ook de bloesem uit Brugge mooi: hij is zo lekker uitbundig.

LadyBass (URL) - 10-09-’04 18:44
brigitte

Ik geloof dat ik ook voor Brugge ga en dat stemmen was me een beetje te ingewikkeld (pig)

brigitte (E-mail ) (URL) - 10-09-’04 19:45
V@nM@n

Blossom nr. 3 vind ik de allermooiste

V@nM@n (URL) - 10-09-’04 21:45
V@nM@n

probeer ik verdorie 2 keer te stemmen mag dit niet. hihi solly :-.

V@nM@n (URL) - 10-09-’04 21:46
berta

Blossom nr. 3!!!!

berta (URL) - 10-09-’04 22:09
Mieke

Jullie zijn zo eensgezind dat ik er maar meteen een eind aan maak. Nr. 3 wordt het deze week. Hij gaat nu naar Photo Friday. Maar voel je vrij nog even verder rond te neuzen op onze fotopagina’s.

Mieke - 10-09-’04 22:47
Nijntje

Hup Brugge hup!

Nijntje (URL) - 10-09-’04 23:51
Mieke

Ja Nijntje, Brugge rulezzzzz

Mieke - 10-09-’04 23:57


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.