Hebbedingetjesmuts

22 09 04 - 18:04De hebbedingetjesmuts (de term is afkomstig van Brigitte) is iemand die helemaal gek is op gadgets en mooie, moderne en geavanceerde hebbedingetjes. Ik ben een hebbedingetjesmuts en lijk daarin op mijn vader, die had het ook en verzamelde ook allerlei kleine, handige en mooie apparaatjes, mapjes en spulletjes.

Mijn mobiele abonnement moest weer verlengd worden bij de provider en dan mag je een nieuwe telefoon uitzoeken. Jippie! Zaterdag kwam hij met de post, mijn nieuwe mobiel. Ik stopte mijn SIM-kaartje er in en... insert SIM, zei het display mijn telefoon. Shit, dat heb ik weer. Goed, even hergroeperen en Hans' kaartje er in. Mobieltje doet het als een zonnetje. Hans grapt nog dat hogere machten hebben beslist dat zijn SIM-kaartje en mijn mobiel een goede match vormen, maar ik ben onblij (en dat is zachtjes uitgedrukt).

Wat nu? Ik bel met KPN Mobile en een aardige dame staat mij te woord. Tja, zegt ze, u heeft een oud SIM-kaartje en dat is niet geschikt voor dit toestel. Ik kan u een nieuw kaartje toesturen maar daar zijn wel kosten mee gemoeid. Ik zeg tegen haar dat ik het onbegrijpelijk vind dat mijn eigen provider (die dus al mijn kaartgegevens heeft) mij een toestel stuurt waar mijn kaart niet in kan. Waarom is niet meteen een nieuwe kaart meegestuurd? Dat vindt de mevrouw een redelijke vraag van mij en ze besluit daarom het nieuwe SIM-kaartje kosteloos toe te sturen. Pffft, gelukkig ook nog aardige mensen in die call-centra.

Gisteren kwam het nieuw kaartje en heb ik via Bluetooth mijn adresboek, muziekjes en plaatjes overgestuurd van de oude naar de nieuwe telefoon. En nu zit ik te genieten van mijn nieuwe mobieltje (met camera, video en FM-radio). Ik ben weer helemaal happy, kijk hier maar eens hoe mooi!

zestien reacties

Joep Broos

Hebbe hebbe hebbe, vandaag een 23” apple lcd gekocht. 20” weggedaan, dacht zal niet veel verschil zijn. Niet dus dag en nacht tussen die twee.

Kreeg een 30” lcd aangeboden met 10% korting, maar ben sterk gebleven.

Ben nu wel trots op mezelf, jammer eigenlijk.

Joep Broos (E-mail ) (URL) - 22-09-’04 18:39
Mieke

Stoer hoor Joep dat je zo sterk bent gebleven. Maar of het jammer is zul je nu nooit te weten komen. (jokerp)

Mieke - 22-09-’04 18:52
Simone

Wat vind je van de geluidskwaliteit van je FM-radio?

‘k Ben benieuwd…

Simone - 22-09-’04 20:29
IngKey

Tja, je moet het geld er maar voor hebben….. :-)

IngKey (URL) - 22-09-’04 20:37
Mieke

Het is de bonus IngKey voor het verlengen van je abonnement dus de kosten zijn laag (gelukkig, anders zou ik me nog schuldig voelen).

Mieke - 22-09-’04 20:56
sab

ik heb laatst te horen gekregen dat ik voorlopig niet mag verlengen (snik) moet eerst mijn oude uitzitten, dus ik zal het voorlopig met mijn trouwe 68i moeten doen

maar het belt en dat is het belangrijkste, de rest hoeft niet echt(hoewel ik ook wel aan polyfoon toe ben hihi) (maar deze is wel mooi)

sab (URL) - 22-09-’04 21:07
brigitte

Deze hebbedingetjes muts is jaloers :-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 22-09-’04 21:41
Arjan

Mooi toestel, mocht je nog behoefte hebben aan ringtones (poly) stuur je me maar een mailtje want ze staan online op je te wachten.

Ondertussen sync ik m’n t610 nog maar een keer.:-)

Arjan (URL) - 22-09-’04 21:41
Kaatje

Oh heel mooi.

Dat hadden ze toch 20 jaar geleden zelfs niet in een James Bond film kunnen bedenken. Dat we nu mobieltjes hebben waarmee je kan fotograferen, filmpjes maken, radio luisteren en mp3 tjes afspelen.

Kaatje (URL) - 22-09-’04 22:22
Chantal

Weet je wel waar “muts” afkorting van is? Mooi Uiterlijk Toch Slim… ;-)

Chantal (E-mail ) (URL) - 22-09-’04 22:25
Frozen

Leuk zo’n telefoon als je hem veel gebruikt dan. Voor mij maakt het nie uit hoe die eruit ziet als ie het maar doet ;)

Frozen (URL) - 22-09-’04 22:26
V@nM@n

Yes, ons even de ogen uitsteken met al die hebbedingetjes, die iedereen wel wil hebben maar nu ff niet kunnen kopen…(grapjuhhh)

V@nM@n (URL) - 22-09-’04 22:51
LadyBass

Ik ook hebben. Mooi mobieltje hoor. Ik zou er best een willen, maar ben altijd weer te pragmatisch: kosten, heb al een handsfreeset voor de oude. Maar deze is mooooooi. Wanneer mag je de titel hebbedingetjesmuts dragen?

LadyBass (URL) - 22-09-’04 22:51
Mieke

@ LadyBass: Tja, volgens mij moet je dat toch zeker door vijf mensen uit je omgeving zonder enige twijfel als hebbedingetjesmuts worden aangeduid. Of bijvoorbeeld meer dan vijftien (recente) hebbedingetjes hebben en er schaamteloos voor uitkomen. Ik weet het eigenlijk niet precies maar 1 ding is zeker: ik ben er eentje.

Mieke - 22-09-’04 22:55
Vampire

En ik ben al blij met mijn T610… Maar die 700,…. da’s een prachtapparaat

Vampire (E-mail ) (URL) - 22-09-’04 23:31
Anne-Floor

Wat een mooi apparaatje! Veel plezier ermee, ik klooi nog maar even aan met mijn baksteen…

Anne-Floor (URL) - 23-09-’04 00:41


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.