Decent

27 09 04 - 09:20Vandaag op Moody Monday twee foto's voor het thema Decent. Mijn foto hierboven (klik klik) van de vrouw die tot in de puntjes smetteloos gekleed met handschoentjes aan staat te fluiten in de fanfare op de boulevard in Scheveningen. Dat is nog eens 'properly dressed to play'!

Klik hier voor de foto die Hans koos van een stel dat hij deze zomer fotografeerde op het strand in Egmond aan zee. Ook dit gaat over properly dressed, in dit geval niet volgens onze strandconventies maar wel volgens de conventies van de Islam.

acht reacties

IngKey

Boeiend thema, trouwens.

IngKey (URL) - 27-09-’04 10:53
Kaatje

mooi hoor.

Kaatje (URL) - 27-09-’04 13:44
Simone

Bijzondere foto’s…mooi contrast in strandkleding en het lijkt me als fluitiste best lastig om met handschoenen aan te moeten spelen op een picolo!

Simone - 27-09-’04 14:18
Anne-Floor

Een instrument bespelen met handschoenen aan? Ik heb dat nooit begrepen…

Anne-Floor (URL) - 27-09-’04 14:22
Mieke

Bijzonder he, spelen met handschoenen aan. En dan ook nog dat pinkje. En alles onberispelijk en spierwit.

En er was een heel orkest van op die manier. Ook een hele magere spichtige jongen met een spierwitte tuba. Het waaide nogal en de wind stond precies achterop zijn tuba. Zijn vader (vermoed ik) stond daarom de tuba vast te houden zodat die niet samen met de jongen zou worden weggeblazen op de stormachtige wind. Ondertussen speelde de jongen met een uitgestreken gezicht door alsof er niks aan de hand was. Ook de vader keek alsof hij nooit anders gedaan het en het zo hoorde. Het leek wel een film.

Mieke - 27-09-’04 14:35
berta

Very decent.

berta (URL) - 27-09-’04 15:24
han

zelf heb ik dwarsfluit gespeeld en heb ooit eens noodgedwongen met carnaval met handschoenen moeten spelen (het vroor 10 graden..)

op zich valt het wel mee hoor, het is alleen even uitkijken dat je vingers niet van de knoppen af glijden. en als het zo koud is, moet je wel!

wat ik jammer vind op de foto van Hans, is de vrouw die zich bukt achter het stelletje… ;)

han (URL) - 27-09-’04 20:35
Hans

Dat vind ik nou juist bijdragen aan het contrast Han;-)

Hans (E-mail ) (URL) - 28-09-’04 00:31


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.