Statistieken

27 09 04 - 15:15

Gisteren bekeken we de statistieken van onze weblog. We hebben overigens vorige week tussendoor ook geprobeerd om BBClone te installeren en dat ging goed maar tot op heden werkt het nog niet zoals het moet . We scoren daar op alle items nog steeds 0. Gelukkig ziet de praktijk er in de statistieken op onze server ietsje anders uit. Maar mocht er iemand tussen onze lezers zitten die ons met BBClone op gang kan helpen: graag, dan hoeven we er zelf niet helemaal in te duiken.

Het is bijvoorbeeld altijd leuk om te kijken op welke onderwerpen onze weblog gezocht (en gevonden wordt). Welke van de drie onderstaande 'search strings' denk jij dat de hoogste score heeft in onze statistieken?






En heb je enig idee van het percentage? Je schatting van het percentage kun je uiteraard kwijt bij de reacties. Ik ben benieuwd of er iemand in de buurt zit.

zes reacties

IngKey

Ik heb werkelijk geen flauw idee!

IngKey (URL) - 27-09-’04 15:43
LadyBass

Nee, ik zeg niets, ik zeg helemaal niets. Sssst Annemiek…

LadyBass (URL) - 27-09-’04 15:54
Mieke

@ LadyBass: nee jij bent van mededinging uitgesloten vanzelfsprekend (jokerp)

Mieke - 27-09-’04 15:56
Arjan

Ben zelf helemaal gek van m’n statistieken.

Arjan (URL) - 27-09-’04 20:59
Mieke

Op de eerste plaats stond inderdaad de huisspin met 7,09 % van alle zoekakties. De spinnenvanger trouwens stond op de vijfde plaats met 3,15 % en huisspinnen stond op 13 met 1,57 %. Heel wat spinnenzoekakties dus.

Ex Aequo op de tweede plaats eindigden Malaya Hengelo en Uitzending Gemist, allebei met 4,72 %.

Mieke - 28-09-’04 11:05
Downer

ah ik heb net gestemd, de uitslag was dus al bekend :-D

Ik heb BBClone draaien op 2 sites, geen idee of ik kan helpen maar mailen kun je me natuurlijk altijd :-)

Downer (URL) - 28-09-’04 15:21


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.