Lijfspreuk

28 09 04 - 00:02

Kasper van Kooten, ondermeer bekend als acteur in All Stars, drummer van Acda & de Munnik, en zoon van..., is nu echt voor zichzelf begonnen. Als multitalent speelt hij in zâ??n uppie een avondvullende cabaretvoorstelling met de titel Lijfspreuk.

De rode draad wordt gevormd door lichaamservaringen als puber, lichaamstaal en verbasterde gezegdes rondom het lichaam. Wie het horen wil moet het ook maar voelen en we zeggen wel ik spring een gat in de lucht maar we blijven gewoon zitten!

Ondersteund door een geluidsman achter de schermen en op het podium een hometrainer, een piano en drumbox weet hij onze aandacht en die van rest van het publiek constant vast te houden. Het programma kakt nergens in en blijft vol vaart.

Sketches, typetjes, imitaties, hoogstandjes met het geluid en goede vondsten worden afgewisseld met verstilde liedjes. Aan het eind van de voorstelling komt zijn hitje Mooie Bloes nog geheel vanzelfsprekend voorbij.

We zijn weer een veelbelovende cabaretier rijker! Zijn tweede CD met band is inmiddels ook uit en geheel in de traditie is die mèt handtekening aan Miekeâ??s verzameling toegevoegd! En mocht je de kans krijgen, ga deze voorstelling dan zien. Het zal evenwel niet meevallen want in Utrecht was alles al lang uitverkocht.

zeven reacties

Mieke

Een klein voorproefje van de voorstelling kun je zien op de site van Kasper van Kooten. Ga naar ‘Het theater’ en daar vind je helemaal onderaan bij ‘download’ een videootje met een paar fragmenten van de voorstelling.

Mieke - 28-09-’04 00:31
Jaguaromac

Klinkt erg goed, lekker druk volgens mij he? :-)

Jaguaromac (E-mail ) (URL) - 28-09-’04 06:49
brigitte

Klinkt goed. Even onthouden voor het volgende seizoen!

brigitte (E-mail ) (URL) - 28-09-’04 09:29
Maartje

Volgens mij heb ik hem vorig jaar op de Uitmarkt gezien met een band. Vond het toen erg leuk. Ik wist helemaal niet dat hij ook cabaret deed. Dank voor de tip!

Maartje - 28-09-’04 09:49
Anja

Fantastisch is hij! Ik heb hem ook gezien. Wat een energie heeft die man. En hij kan alles: dansen, zingen, conferences, drummen, pianospelen… Aan het eind die Bloes :-)

Anja - 28-09-’04 09:56
Kaatje

Ben benieuwd, vind het altijd wel een leuke vent.

Kaatje (URL) - 28-09-’04 15:39
Hans

@ Maartje Klopt hij was op de uitmarkt met een band

@ Anja Ik stond er ook verbaasd van wat hij allemaal kon! Alleen het breakdansen (act in zijn show) ging hem wat minder af;-)

Hans (E-mail ) (URL) - 28-09-’04 20:42


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.