Maf stokje

09 10 04 - 15:04Ik heb de bedenkelijke eer een stokje toegeworpen te krijgen van V@nM@n. Het meest bedenkelijke komt nog: V@nM@n vertrouwt er wel op dat ik maffe foto's in mijn collectie heb! Nu vraag ik je, zegt dit iets over mij of over V@nM@n? Tja, na alle bedenkingen aan de kant geschoven te hebben bleef er dan toch de 'eer' over. Op weg naar de bakker schoot me ineens een foto te binnen die ik tijdens Oerol gemaakt had van straattheater. De act ging als volgt: een Engels sprekende vrouw deed zich in eerste instantie voor als een trutje uit Canada en ze verzamelde mannen uit het publiek. De man op de foto stapte, aangespoord door zijn vriendin, met tegenzin naar voren. Als hij geweten had wat hem te wachten stond was hij vast hard weggerend. Juist omdat hij zo zichtbaar stond te balen werd de situatie voor hem steeds maffer. Hij moest de vrouw helpen zich om te kleden in een soort verkleedhoes. Hij kreeg daarbij allerlei rood ondergoed op zijn hoofd en de vrouw onderging ondertussen een metamorfose. Als een strenge domina kwam ze tevoorschijn en liet de man, met inmiddels ontbloot bovenlijf, allerlei maffe opdrachtjes doen. Klom op zijn schouders en solde behoorlijk met hem. Op de foto is duidelijk te zien hoe on-blij de man was met de situatie. Dat had heel anders voor hem uit kunnen pakken als hij vrolijk meegedaan had. Een maffe situatie waarvan je op de foto (klik klik) een fragment kunt zien.

En ja nu maar weer iemand zien te vinden waarvan (met alle respect) ook iets mafs valt te verwachten. Ik werp het stokje toe aan: Anne-Floor

tien reacties

Anne-Floor

Hahaha! Leuk dat je van mij iets mafs verwacht, Hans! Leuk om te zien hoe jullie toch al een beetje een beeld van mij hebben. (Dat ook redelijk klopt, hoor.) Nu ben ik eens door mijn fotocollectie gaan struinen en het zal je misschien verbazen, maar ik heb erg weinig maffe foto’s. Toch heb ik er eentje weten te vinden. Ik ga ‘m zo even op m’n site zetten!

Anne-Floor (URL) - 09-10-’04 16:04
Hans

Ha Anne-Floor, ik wist wel dat ik bij het goeie adres was, ben benieuwd! hoeft volgens mij niet persee een foto te zijn hoor…

;-)

Hans (E-mail ) (URL) - 09-10-’04 17:29
berta

Klink maf…

en

ziet er ook maf uit…

berta (URL) - 09-10-’04 21:32
Arjan

Dat is inderdaad een hele maffe foto!

Arjan (URL) - 09-10-’04 22:11
brigitte

Haha, ik heb zelf gezien hoe mensen soms voor paal worden gezet in een stukje straattheater en ik hoop dan ook altijd maar dat ik er niet zal worden uitgepikt.

brigitte (E-mail ) (URL) - 10-10-’04 01:27
Jaguaromac

Wetende dat dit soort lullige dingen kunnen gebeuren, blijft men dan toch kijken… :-.

Jaguaromac (E-mail ) (URL) - 10-10-’04 10:36
JÃœran

Dit is behoorlijk maf ja, arme man :-)

JÃœran (E-mail ) (URL) - 10-10-’04 14:54
Downer

LOL, het verhaal erbij maakt het plaatje compleet :-D

Downer (URL) - 10-10-’04 17:57
Arjan

Inderdaad heel erg grappig.

Arjan (URL) - 10-10-’04 21:19
eisema

ha ha ha

dat ziet er zeer dubieus uit ;-)

eisema (URL) - 10-10-’04 23:55


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.