Unexpected

15 10 04 - 09:40"Onverwacht" is het thema van Photo Friday deze week. Je zou inderdaad niet verwachten deze enorme ijzeren paarden en vissen zomaar uit een soort badkuip te zien oprijzen ergens langs de weg tussen Antibes en Nice aan de Cote d' Azur. We waren er al een paar keer langs gereden en de laatste keer op weg naar het vliegveld voor de terugreis lukt het mij dan eindelijk om een foto te maken. Klik op het plaatje voor een grotere foto.

Hans had de foto van het moslimstel op het strand al eens eerder naar een fotosite ingezonden maar hij vond hem zo goed passen in het thema "unexpected" dat hij besloot om hem ook nog een keer naar Photo Friday in te sturen.

vier reacties

Vampire

Zo’n beeld wil ik wel in mijn tuin. Helaas moet ik dan wel eerst even verhuizen lijkt me :-)

Vampire (E-mail ) (URL) - 15-10-’04 12:10
Willem

Je moet als wandelaar op die stoep ook nog oppassen dat je niet tegen de hoeven van dat paard op loopt. :-p

Willem - 15-10-’04 12:17
Anja

Volgens mij heb ik eens ergens in Frankrijk ook van die paarden gezien maar dan bij een fontein en toen waren ze met z’n vieren. Misschien was dit de winkel waar je zulke beelden koopt. Grappig idee dat ze hun koopwaar op de stoep zetten.

Anja - 15-10-’04 17:07
Simone

Geschikte, beetje surrealistische foto…merkwaardig beeld!

Simone - 15-10-’04 21:25


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.