Statement

22 10 04 - 11:08Bij Photo Friday is het thema van vandaag "Statement". Wij hoefden natuurlijk niet lang na te denken over onze inzendingen. Zowel Hans als ik kozen een foto van de demonstratie "Nederland verdient beter" van 2 oktober j.l. op het Museumplein in Amsterdam. Me dunkt dat dat een statement was.

De foto van Hans, mevrouw Boe (rechts), zagen jullie al eerder in een logje. Mijn foto (links) laat een zoenend stelletje zien onder een spandoek tegen een achtergrond van roze rook. Je moet dit keer op de linkjes klikken om de grote foto te zien.

twee reacties

Marja

Leuke foto’s. Ik zou niet weten welke ik moest kiezen. Toevallig zag ik op een andere weblog gisteren ook foto’s van die demonstratie.

Marja - 22-10-’04 13:01
Anne-Floor

Ik dacht wel al dat jullie foto’s van de demonstratie zouden kiezen voor de photofriday toen ik het onderwerp zag. Is natuurlijk ook zeer geschikt voor het onderwerp. Want daar werd echt een ‘statement’ gemaakt!

Anne-Floor (URL) - 22-10-’04 14:41


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.