Wet

25 10 04 - 09:54Moody Monday heeft vandaag als thema "wet". Nou daar valt natuurlijk genoeg van te fotograferen de laatste dagen. Ik had net mijn inzending gepost toen ik een prachtige reflectie van de herfstbladeren zag in het water op het platte dak. Wet genoeg dus! Maar ik koos voor een foto die ik vanuit een droge auto maakte op een regenachtige nacht in augustus (foto links). Je kunt de grote foto hier bekijken.

Hans koos een waterfoto uit de serie die hij een paar jaar geleden maakte bij de Loosdrechtse Plassen (foto rechts). Kijk hier voor een grotere foto.

vijf reacties

Willy

Kan iedereen aan zo’n fotowedstrijd meedoen of moet je je inschrijven? Zijn er voorwaarden aan verbonden? Ik zie dat jullie wel vaker aan zoiets meedoen.

Willy - 25-10-’04 13:05
Hans

Nee hoor Willy, iedereen die een URL van een foto in kan vullen kan meedoen. Dat geld ook voor Photo Friday, die meer deelnemers kent waaronder zowel beroepsfotografen als huis-tuin-en keuken-kiekjes makers zoals wij;) en alles daar tussen in:)

Hans (E-mail ) (URL) - 25-10-’04 13:42
Kaat

Echt heel mooi.

Kaat (URL) - 25-10-’04 16:11
Jaguaromac

Die eerste is heel bijzonder en mooi!

Jaguaromac (E-mail ) (URL) - 25-10-’04 19:12
Mieke

@ Willy: nog even voor de duidelijkheid: het is geen wedstrijd. Het gaat gewoon om de lol om je eigen foto’s te laten zien aan andere mensen adhv een thema en te kijken hoe anderen datzelfde thema hebben ge├»nterpreteerd.

Mieke (URL) - 25-10-’04 20:23


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.