Ads

28 10 04 - 08:22We doen dit keer ook maar eens mee aan Theme Thursday. Dit keer is het thema Ads: (as in advertisements, propaganda, billboards, signs, labels...).

Hans koos een foto (rechts) die hij maakte op de Parade in Utrecht van de fantastisch schone en propere Glorix toiletten (waarover indertijd door hem ook nog gelogd is).

Mijn foto (links) komt van Terschelling tijdens Oerol en is gemaakt bij het Heartbreak Hotel waar je de laatste koffie kunt krijgen voor Ameland. We gingen daar nog even wat drinken na een voorstelling op de Elvis Plak (natuurlijk) vlak onder de duinen daar. Als je nog verder naar het oosten gaat is er zand, zand en nog eens zand.

Je kunt op een linkje klikken om de foto's op het volle formaat te bekijken.

vijf reacties

Kaat

Ik vind dit altijd zo leuk, die foto’s.

Kaat (URL) - 28-10-’04 10:23
Maaike

Ik heb die toiletten ook gezien op de Parade en ik vond het een geweldige oplossing. Leuke inzendingen!

Maaike - 28-10-’04 11:43
Simone

Originele foto’s. Susses ermee!

Simone - 28-10-’04 14:55
Anja

Ik ken dat terras op het strand van Terschelling. Vele uren doorgebracht. Ze hebben toch ook af en toe een bandje? Grappige foto.

Anja - 28-10-’04 17:03
IngKey

Leuke foto’s! :-)

IngKey (URL) - 28-10-’04 17:05


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.