Ajax all over the place

06 11 04 - 22:05Mijn neef Joost is HELEMAAL gek van Ajax. Jaren geleden is dat al begonnen en spaarde hij shirtjes van Ajax. Ik wist bijvoorbeeld nooit dat Ajax een uit- en een thuisshirt had maar dat heb ik van hem geleerd (en de eerlijkheid gebiedt, ook van mijn andere neven). Maar Joost kent eigenlijk maar 1 club: Ajax! Je kunt hem geen groter plezier doen dan met iets van Ajax. Ik kreeg van de week zijn verlanglijstje voor zijn verjaardag die we vandaag vierden (samen met die van zijn broer Nick) en daar stonden eigenlijk alleen maar dingen op van Ajax. Tja, en wat geef je die jongen dan voor zijn verjaardag..... iets van Ajax dus. Hij kreeg van mij een tegoedbon om op de Ajaxsite iets online uit te zoeken. Hij had vast gekeken wat hij wilde en het werd een vlag dus ik ging naar boven om op zijn kamer de bestelling te plaatsen. Nou, daar kijk je helemaal je ogen uit. Ajax all over the place: Ajax behang in twee soorten, Ajaxshirtjes en vlaggen aan de muur, een Ajaxsjaal, Ajaxbekers, Ajaxdoosjes, Ajaxpetjes, Ajaxvaantjes en natuurlijk Joost zelf in een Ajaxshirt (de foto is een beetje geel maar dat kwam van de sfeerverlichting). En er was nog een leeg plekje aan de muur voor de nieuwe vlag. En misschien koopt hij van de rest van zijn verjaardagsgeld wel zo'n prachtige Ajaxhanger, wie weet... Met zulke fans moet het toch wel goed aflopen met die club zou je zeggen!

zeven reacties

Joost

Jaaaaaa…dat is mijn kamer…dat is het hoekie met een paar ajax spullen…als je verder kijkt is het nog veeeeeeeeeeeeeeel meer

Joost (E-mail ) - 06-11-’04 22:22
Nick

Leu cadeau ideej Mieke:D!

Nick - 06-11-’04 22:26
Kaat

Oh ik heb er ook zo een thuis, maar gelukkig geen ajax relikwien.

Kaat (URL) - 07-11-’04 00:59
John&Yvonne

Dat zijn de ware fans. Zeg nou zelf, er is maar 1 club en dat is Ajax. Ondanks dat ze nu in een dipje zitten. :( Joost, prettige verjaardag, ook voor je broer. :)

John&Yvonne (URL) - 07-11-’04 10:32
Jaguaromac

Die computer waar je achter zit… geen schuldgevoelens achteraf? :-p

Jaguaromac (E-mail ) (URL) - 07-11-’04 19:28
Peter

Hup PSV!! :-p :-p

Peter (E-mail ) (URL) - 08-11-’04 10:34
laura

waar heb je dat ajax behang gekocht heb overal gezocht maar kan het nergens vinden groetjes laura

laura (E-mail ) - 03-01-’05 14:39


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.