Mobiel bellen

10 11 04 - 09:12

Uiteindelijk blijkt er toch een verband te zijn tussen frequent mobiel bellen en tumoren. Het gaat om een tumor genaamd akoestisch neuroom dat goedaardig is en zich aan de gehoorzenuw bevindt. In Zweden is vastgesteld dat de kans op zo'n tumor door veelvuldig bellen twee keer zo groot wordt te weten 1 op de 50.000. Dat is op zich geen grote kans natuurlijk maar toch, het fabeltje blijkt nu toch een kern van waarheid te bevatten. Kijk hier voor meer info.

vijf reacties

Willem

Ik had er ook iets over gelezen maar dit ziet er toch allemaal wel vrij onschuldig uit dacht ik zo.

Willem - 10-11-’04 12:36
Marieke

Geldt dat ook als je zo’n oordopje hebt? Dat heb ik ook wel eens gehoord. Omdat dat zou fungeren als antenne. Wie weet daar iets van?

Marieke - 10-11-’04 16:25
Mieke

@ Marieke: ik zou het niet weten maar misschien iemand anders? Stel anders de vraag eens op dat Noorderlog. De link zit in het logje.

Mieke - 10-11-’04 16:26
Amiek

Waar heb je die bizarre foto vandaan?

Amiek (URL) - 10-11-’04 16:39
Mieke

@ Amiek: hij is leuk he? De meeste foto’s op deze weblog maken we zelf maar deze heb ik ergens in mijn archieven gevonden dus ik kan je vraag niet helemaal meer beantwoorden. Ik vond hem zelf toen ook heel bizar, vandaag dat ik hem had bewaard.

Mieke - 10-11-’04 20:03


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.