Spitsuur

11 11 04 - 18:08Ik speelde het afgelopen zomer al eens bij vriend P., zag het van de week terug bij Ingrid en heb het toen meteen gekocht, het spelletje Rush Hour. De bedoeling van het spelletje is dat je de rode auto weet te bevrijden uit de puinhoop van auto's en vrachtwagens die om hem heen staan door met de voertuigen heen en weer te schuiven. Veertig kaartjes geven opstellingen die gegarandeerd tot een oplossing kunnen leiden.

Het is een buitengewoon verslavend en onderhoudend spelletje. Hans en ik hebben het gisterenavond de hele avond gespeeld en we hebben bijna alle kaartjes kunnen oplossen (we moeten er nog een stuk of vijf). Zoek je nog een leuk kadootje voor iemand die van puzzelen houdt dan is dit een heel goed idee. Het is ook handig mee te nemen en je kunt het in je eentje doen. Je kunt trouwens ook online Rush Hour spelen (iedere week drie nieuwe puzzels) maar ik vind het een stuk leuker met het fysieke spelletje.

acht reacties

V@nM@n

Ik dacht al wat is het stil hier…

V@nM@n (URL) - 11-11-’04 19:57
Jessica

lol

Jessica (E-mail ) (URL) - 11-11-’04 22:55
Eljo Blogtâ?¢

Ohh ok bedankt voor de tip

Eljo Blogtâ?¢ (E-mail ) (URL) - 11-11-’04 23:53
Puur Kaat

Deelnemers van ‘Wie is De Mol’ hebben dit spel ooit met echte vrachtwagens moeten spelen. Zenuwslopend!

Puur Kaat (URL) - 12-11-’04 08:40
Peter

HELP!!!! Dit is echt verslavend.

Peter (E-mail ) (URL) - 12-11-’04 09:47
Mieke

@ Puur Kaat: dit is al zenuwslopend als je de oplossing niet ziet maar met echte vrachtwagens lijkt het me ontzettend moeilijk. Je kunt het dan niet meer goed overzien denk ik.

Mieke - 12-11-’04 10:26
Peter

Ik heb op onze weblog Made On Planet Lane ook nog een linkje staan van een verslavend spelletje. (http://www.famvdhurk.nl/pl)

Peter (E-mail ) (URL) - 12-11-’04 10:33
GeeSpot

aha, fijne puzzelspelletjes… ik ga eens een kijkje nemen :)

GeeSpot (URL) - 12-11-’04 11:23


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.