Window

11 11 04 - 00:50Theme Thursday van deze week is Window oftewel Windowpane/frame, Car Window, Light coming through a Window, Reflection, Opening, ...

Hans koos een foto van Oerol van het project Hotel Bukowski (foto rechts). Dat waren een aantal containers aan een vennetje waarin 'kamertjes' waren ingericht. In zo'n kamertje kon je gedichten van Charles Bukowski luisteren die met muziek werden voorgedragen. Dit was het uitzicht uit Hans' kamertje.

Ik koos een foto die ik maakte in van een raam van een schuurtje (foto links). Grappig zijn de schaduwen van de graffiti in de felle zon. Ik vraag me trouwens wel af of er iets staat en zo ja wat dan. Ik hoop niet dat het iets onbetamelijks is. Klik op de linkjes om de hele foto's te bekijken.

drie reacties

Anja

Allebei prachtige sfeervolle foto’s!

Anja - 11-11-’04 09:33
berta

Zo mogen weer gezien worden!!!

berta (URL) - 11-11-’04 13:37
Willem

Ik ben ook wel benieuwd of er wat staat. Je zou iemand moeten vinden die arabisch schrijft.

Willem - 11-11-’04 14:27


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.