Memory lane

14 11 04 - 22:36

 


Vandaag had ik een afspraak met twee vriendinnen om te wandelen langs memory lane. De ene vriendin C. is pas weduwe geworden toen mijn goede vriend en haar man E. overleed. De andere vriendin M. kwam ik tegen op zijn begrafenis en we spraken toen af een keer met zijn drieen bij elkaar te komen. We kennen elkaar al meer dan 25 jaar. Indertijd werkten we samen in het Amsterdamse randgroepjongerenwerk en ook in de privesfeer hebben we veel dingen met elkaar meegemaakt. En vandaag hebben we herinneringen opgehaald, al wandelend door het paleispark van Het Loo in Apeldoorn waar C. naast woont. Fantastisch herfstweer, prachtige kleuren in het bos nog steeds en veel memory lanes in dat paleispark. De linkerfoto is de laan die naar het voorplein van Het Loo toeloopt en de rechterfoto de voorkant van Paleis Het Loo (even klikken voor vergroting).

tien reacties

brigitte

Prachtige omgeving is dat daar inderdaad, ideaal om herinneringen op te halen. En jullie hadden het weer ook nog eens mee.

brigitte (E-mail ) (URL) - 15-11-’04 08:48
Anja

Ben je wel eens in de tuinen van Het Loo zelf geweest? Die achter het paleis bedoel ik. Of binnen in het paleis? Is allebei ook zeer de moeite waard.

Anja - 15-11-’04 09:58
IngKey

OT: Gefeliciteerd met je benoeming tot 1 van de drie favorieten op Moody Monday (Wrong)! :-)

IngKey (URL) - 15-11-’04 10:20
Mieke

Thanks IngKey. Ik zal zo onze inzending van vandaag voor Moody Monday aankondigen hier zodra Hans ook zijn foto heeft uitgezocht.

Mieke - 15-11-’04 10:38
Simone

Heerlijk om nog even te kunnen genieten van die prachtige herfstkleuren en van fijne vriendschappen.(blush)

Simone - 15-11-’04 11:13
Amiek

Deze tijd van het jaar is het zo verschrikkelijk mooi in de omgeving van Apeldoorn. En ik ben het met Anja eens: de tuinen van het Loo zijn zeer de moeite waard. Prachtige foto’s!

Amiek (URL) - 15-11-’04 11:53
Kaat

Het is daar prachtig, niet voor niets dat dat paleis daar staat natuurlijk.

Kaat (URL) - 15-11-’04 13:04
Mieke

@ Anja: ik ben idd al eens in de tuinen aan de achterkant geweest. Net Versaille. En ook heb ik een keer een rondleiding door het paleis gedaan maar dat is al lang geleden. Misschien een goed idee om in het voorjaar nog eens een keer tuinen en paleis te bezoeken.

Mieke - 15-11-’04 13:34
GeeSpot

Voor mij is ‘t Loo ook sweet memory lane. Lang niet aan gedacht. Dank je wel voor ‘t losmaken van mooie herinneringen! :o)

GeeSpot (URL) - 15-11-’04 14:46
Mieke

@ Geespot: my pleasure!

Mieke - 15-11-’04 15:02


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.