Shrek I en II

20 11 04 - 15:26Ik heb eindelijk die twee films gezien nadat ik al zo ongeveer van iedereen had gehoord dat je ze niet mag missen. Ik vond ze allebei erg leuk al vond ik deel I wel de beste van de twee. De films zitten vol grappen en kwinkslagen en zijn zowel voor volwassenen als kinderen erg leuk om naar te kijkjen, niet in de laatste plaats door de prachtige animaties natuurlijk.

In deel I verbant Lord Farquaad van Duloc alle sprookjesfiguren uit zijn land. Ze vluchten met zijn allen naar het moeras van de oger Shrek. Shrek houdt van zijn afzondering en wil de indringers zo snel mogelijk weg hebben. Farquaad maakt een deal met Shrek: als hij de mooie prinses Fiona voor hem redt uit een kasteel dat bewaakt wordt door een draak, krijgt Shrek z'n moeras terug. En het ondenkbare gebeurt: Fiona en Shrek worden verliefd op elkaar. Deel II pakt het verhaal weer op na het huwelijk van Shrek en Fiona. Fiona's ouders willen niets liever dan haar ware liefde te ontmoeten in hun koninkrijk Far Far Away. Ze zijn zich echter niet bewust van de veranderingen die hun dochter onlangs ondergaan heeft en dat hun nieuwe schoonzoon een 350 kilo zware Ogre met een slechte hygiene is en een pratende ezel als vriend.

Nou, voor wie ze nog niet gezien heeft, ik heb wel wat verraden maar niet alles. Dus zelf gaan zien! Ook de website is trouwens erg leuk om eens door te kijken.

DVD kopen?
Shrek 1 & 2 (2DVD)<br  />
Shrek 1 & 2 (2DVD)

acht reacties

berta

Deel II heb ik nog niet gezien…

Website is zeker leuk!

berta (URL) - 20-11-’04 15:52
Kaat

Ik vond II wel heel erg tegenvallen na I. Te veel van verwacht denk ik.

Kaat (URL) - 20-11-’04 16:19
V@nM@n

Yes, die moet ik ook nog een keer gaan kijken. Ben ik al zo lang van plan en het komt er gewoon niet van

V@nM@n (URL) - 20-11-’04 16:56
hanneke

ik ben alweer een jaar verliefd op Shrek…

hanneke (URL) - 20-11-’04 17:31
GeeSpot

Deel 1 heb ik zeker 3 keer gezien. Deel 2 staat nog op de to do lijst. Maar ik vind het helemaal leuk!

GeeSpot (URL) - 20-11-’04 21:31
brigitte

Leuke website. Deel 1 heb ik al vele malen gezien zeker ook in delen want de kinderen zijn er dol op. Deel twee heb ik nog niet gekocht, maar ga ik zeker nog doen voor 5 december. Ik ben erg benieuwd naar deel 2.

brigitte (E-mail ) (URL) - 21-11-’04 00:47
Leibele

Dit vind ik nou leuke spam.:-)

Leibele (URL) - 21-11-’04 12:30
Nijntje

De kinderen hebben hier de video van Shrek I, ik betrap er mezelf op dat als ze naar die film kijken ik de hele tijd mijn werk laat liggen en ga meekijken…

Nijntje (URL) - 21-11-’04 19:07


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.