Nog zeven nachtjes slapen...

21 11 04 - 19:06Nog een weekje om ons mentaal, fysiek en culinair voor te bereiden op de Chocolate Battle van 28 november a.s. De bakblikken staan al in het vet, de oven is schoongepoetst, grote zakken met gallets liggen in de kelder te wachten op verwerking. Allerlei concrete praktische vraagstukken eisen de aandacht op zoals: "hoeveel taarten moet ik maken" en "zal ik een aantal grote taarten maken of wat meer kleintjes". Verder is er een subcommitee bezig met na te denken over presentatie. Het oog wil immers ook wat.

Dan is er de organisatie waaraan nog van alles moet gebeuren. Er moeten beoordelingsformulieren gemaakt worden om een juiste jurering te waarborgen. Er moet nagedacht worden over de display van alle battle-taarten en de wijze waarop het proeven moet worden georganiseerd. Waar moet iedere deelnemer nog rekening mee houden of wat moet hij/zij meenemen naar Wageningen.

Wil je nog meedoen met de Chocolate Battle door met een chocoladetaart mee te doen aan de wedstrijd, geef je dan op middels een mailtje. Wil je komen kijken, ruiken, proeven maar bak je zelf geen chocoladetaart, geef je dan ook op middels een mailtje. Zet er in beide gevallen even bij met hoeveel mensen je komt. Wil je meehelpen met de voorbereiding meld je dan even via een mailtje. Wij beginnen vast met aftellen.....

zeven reacties

berta

Chocolade is mijn passie,

Wageningen ken ik nog uit mijn jeugd,

maar…

ik kan niet komen,

omdat,

ik ga werken aan mijn sociale vaardigheden!

berta (URL) - 21-11-’04 22:03
Hans

Dat zou je ook bij uitstek daar kunnen doen Berta;-) Vang je drie vliegen in een klap:)

Hans (URL) - 21-11-’04 22:37
brigitte

Niet teveel bakken hoor Mieke, anders kun je ons naar huis rollen :-) Als we tenminste alles moeten proeven….

brigitte (E-mail ) (URL) - 21-11-’04 23:15
de P.

Op 28 november word ik 59,5. Mail me maar een halve taart…

de P. (URL) - 21-11-’04 23:49
Mieke

@ de P: kom maar naar Wageningen, dan kun je hem vast wel mee naar huis krijgen die halve taart (kan nog assorti ook vermoed ik)

Mieke - 21-11-’04 23:59
Nijntje

Heel veel succes en plezier in Wageningen, we krijgen toch een verslag te lezen hé, is heel jammer, maar ik kan echt niet komen…

Nijntje (URL) - 22-11-’04 08:42
Mirre

O wat verleidelijk … een chocolade gevecht

Mirre (URL) - 22-11-’04 18:43


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.