Safe

22 11 04 - 00:03

 


Het thema van Moody Monday voor vandaag is safe. Leuk thema waar je veel kanten mee op kunt. Zoveel kanten dat ik niet kan kiezen tussen de twee foto's waarvan je hierboven een fragment ziet. Als je op de foto's klikt krijg je de vergroting te zien. Ik ben heel benieuwd welke foto jullie voorkeur heeft.
Hans koos een foto die hij maakte op de Uitmarkt dit jaar van een meisje dat zich heel veilig weet aan de hand van haar vader.


Update

Wil je weten welke het geworden is, klik dan hier.

acht reacties

Amiek

Prachtig die extreem “veilige” knoop. Ben niet zo’n waterrat, maar ik geloof niet dat dit hogeschool knoopkunde is. ;-)

Amiek (URL) - 22-11-’04 08:13
John&Yvonne

Jammer dat je niet kon stemmen op de foto van Hans, die is favoriet bij ons.

John&Yvonne (URL) - 22-11-’04 09:41
Mieke

@ John & Yvonne: Hans heeft zijn foto al ingezonden en de keus gaat dus alleen tussen twee kandidaatfoto’s voor mijn inzending. Je kunt op de link voor Moody Monday klikken om Hans’ in zending te zien. En die foto is idd erg mooi!

Mieke - 22-11-’04 09:46
Mieke

Er waren al vier stemmen op de veiligheidshelm maar die zijn nu wonderlijk genoeg verdwenen.

Mieke - 22-11-’04 09:57
Anja

Ik vind ze eigenlijk allebei mooi. Maar mijn keuze gaat toch uit naar de veiligheidshelm.

Anja - 22-11-’04 11:11
Hans

@John&Yvonne Dank je voor het compliment. Wat Mieke doet is, de hulp van de lezers van onze log vragen om haar te helpen een foto te kiezen voor inzending bij Moody Monday. Ik heb dat niet gedaan omdat ik weinig tijd heb om meerdere foto’s te zoeken, te kiezen en voor te dragen. Ik heb heel snel een foto gekozen en die ingezonden. Ik sta verder wel achter mijn snelle keuze, maar als ik wat langer gezocht had in mijn omvangrijke archief had ik misschien nog een betere kunnen vinden en ook de hulp van de lezers kunnen vragen. De kans dat mijn foto uiteindelijk gekozen wordt hangt van de jury af. Een van de juryleden van deze week is Berta. Nu maar hopen dat Berta mijn foto net zo goed vinden als jullie;-)

Hans (URL) - 22-11-’04 12:38
Leibele

Ik ga voor die boot.Volgens mij zit het touw niet helemaal goed maar dat kan ik natuurlijk mis hebben.;-)

Leibele (URL) - 23-11-’04 00:14
IngKey

Kwa thema ga ik voor de tros, maar kwa foto vind ik absoluut die zwart/witte mooier. :-)

IngKey (URL) - 23-11-’04 00:53


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.