Kerstdoorgeefknuffel

25 11 04 - 11:44

Wij kregen hem (haar?) van VanMan. Dank je wel VanMan en wij hebben ook genoten van de ontmoeting met jou.

Wij geven hem (haar?) aan IngKey omdat ze, op een klein dipje af en toe na, altijd met leuke, nieuwe en inspirerende dingen weet te komen. Op haar site kun je niet alleen lezen over alles dat vooraf is gegaan aan haar kunstarm maar ook hoe heerlijk het is om te fietsen met twee handen.

Een tweede knuffel gaat naar Downer omdat ze al een tijdje uit de running is en we toch af en toe even willen laten weten dat we nog steeds aan haar denken. En voor wie verder een goede bestemming voor een knuffel weet: help yourself en confisceer hem (haar?) gewoon. Je mag altijd zeggen dat je hem van ons hebt gekregen.

drie reacties

IngKey

Wat een verrassing en wat een complimenten.

Op het moment zit ik even eenpaar dagen elders, lees nu even snel wat weblogs, dus het doorgeven van de beer komt pas morgen of overmorgen.

Anyway, heel erg bedankt! :-)

IngKey (URL) - 25-11-’04 15:25
IngKey

Mieke, ik kom zeker nog op deze beer terug. Vanzelfsprekend! Maar ik ben een paar dagen weggeweest en had nogal wat e-mails om door te nemen. Vandaag hoop ik de Thursday Challenge af te ronden en daarna komt de beer ter sprake. Oke?

:-)

IngKey (URL) - 27-11-’04 12:11
V@nM@n

Ik vond ‘m weer terug bij Inkey, zeker iemand die hem of haar ook verdiend..

V@nM@n (URL) - 27-11-’04 21:30


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.