ArtBag

26 11 04 - 13:49De ArtBag is een luxe plastic draagtas met daarop een kunstwerk van een bekende Nederlandse kunstenaar afgebeeld. Door de ArtBag te kopen voor 5 euro steun je de wereldwijde aidsbestrijding. Morgen (27 november) wordt de ArtBag in de Bijenkorf Amsterdam verkocht door bekende Nederlanders. Je kunt je ArtBag dan ondermeer kopen bij Joop Braakhekke, Inge Ipenburg, Frans Molenaar, Henkjan Smits, Eric van Tijn, Jetty Mathurin, Hidde Maas, Gerda Havertong, Harry Slinger, Marit van Bohemen, Tom Egbers, Toine van Peperstraten, Mari Carmen Oudendijk, Humberto Tan, Serge-Henri Valcke, Mental Theo, Rob Oudkerk, Nebahat Albayrak, Tara Elders en Cilly Dartell. Om te kijken wie er precies zullen zijn en op welke tijd kun je even de site raadplegen. Je kunt natuurlijk ook gewoon een ArtBag kopen van de "normale" verkopers (bijvoorbeeld om weg te geven met de feestdagen). Klik op het plaatje om de afbeeldingen beter te kunnen zien.

acht reacties

de P.

Bereikt dit initiatief ook de Zeeuwsche Eilanden? Of moet ik zelf een ArtBag schilderen? (Kan ik wel, hoor!)

de P. (URL) - 26-11-’04 14:19
Anne-Floor

Inderdaad jammer dat het weer in Amsterdam is. Maar wel een leuk (en kleurrijk) initiatief!

Anne-Floor (URL) - 26-11-’04 14:20
Nijntje

Dat is pas een originele kerstverpakking, eens wat anders dan al die engelkoren…

Nijntje (URL) - 26-11-’04 17:47
V@nM@n

Is me even te ver weg….wel leuk. BTW succes met de Battle, als mijn week er iets anders had uitgezien was ik stiekum nog even langs gekomen. Nu moet ik even wachten op de foto’s en de winnares…

V@nM@n (URL) - 26-11-’04 21:46
brigitte

Waren dergelijke tassen vorig jaar ook te koop bij de Bijenkorf? Er staat me wel iets van bij namelijk. Ze zijn erg mooi in ieder geval.

brigitte (E-mail ) (URL) - 26-11-’04 22:48
Arjan

Binnenkort maar eens even kijken of ik nogergens zo’n tas kan scoren.

Helaas heb ik Inge Ipenburg vanmiddag gemist. ;-)

Arjan (URL) - 27-11-’04 22:40
IngKey

En ik maar denken dat het alleen vorig jaar te koop was.

IngKey (URL) - 28-11-’04 14:05
Pietje Positief

Leuk dat je ook voor het initiatief aandacht vraagt, top!

De artbag is landelijk verkrijgbaar, De tas is op vele plaatsen te koop, o.a.: Bijenkorf, Ako & Bruna boekwinkels, Levis store, Esprit, enz.

Pietje Positief (URL) - 30-11-’04 06:50


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.