De taart van m'n tante

08 12 04 - 14:17Van de week toen ik ging eten bij 18 Twintig liep ik over het Heinekenplein en viel mijn oog meteen op deze kleurige etalage. Ik was wat aan de vroege kant dus ik heb eens even gekeken wat het voor een zaak was: De taart van m'n tante dus althans de Konditorei van De Taart. Nou, je kijkt er je ogen uit. De ene taart nog mooier dan de andere. Complete kunstwerken zag ik daar. En ook op de bovenetage waren allerlei etagetaarten te zien de ene nog wilder en hoger dan de andere.

Ik ben helemaal niet zo'n taartfan (behalve van de chocoladetaart natuurlijk) maar alleen al voor het mooie zou je zo'n taart al willen hebben. 't Is jammer dat er op hun site niet meer van de echte taarten te zien is (bij wedding zie je de meest spectaculaire taarten) maar als je een keer in de Ferdinand Bolstraat bent, ga er even kijken.

zes reacties

Kaat

Die winkel is fantastisch. Vrienden hadden bij hun huwelijk zo’n taart en dat was echt een feestje.

Kaat (URL) - 08-12-’04 15:42
brigitte

Hmm ik vind ze een beetje overdone die bruidstaarten al hoort een taart er natuurlijk wel bij als je gaat trouwen. Doe mij maar een eenvoudige marsepeintaart in drie lagen ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 08-12-’04 16:34
Simone

Al deze taarten zien er inderdaad heel feestelijk en lekker uit, mjamm, mjammie… (santa)(angel)

Simone - 08-12-’04 18:33
Anna

Dat zijn taarten om van te dromen!!!!

Anna - 08-12-’04 18:53
Yvonne&John

Ik lust geen taart, wel schuimgebak.:-(

Yvonne&John (URL) - 08-12-’04 19:50
V@nM@n

Geen taart voor mij, doe mij maar een…oh jeeh die zou ik niet meer eten…frikandel speciaal. Maar kleurrijk en mooi is het zeker.

V@nM@n (URL) - 08-12-’04 21:15


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.