KPN uit de bocht

09 12 04 - 11:55

Twee weken geleden kreeg ik een aanmaning van KPN voor een bedrag van 2 euro. Ik wist zeker dat ik die rekening betaald had waarvan het nummer op de herinnering stond en ja hoor, afgeschreven van de bank. Bellen dus naar KPN. Daar bleek dat ik me kennelijk had verschreven en ipv een 8 en 6 had getypt in het telebank-programma waardoor de vordering was ontstaan. In de gauwigheid had ik daar overheen gekeken. Ik vroeg de mevrouw die ik aan de telefoon had of het akkoord was dat ik het bedrag zou optellen met bij de betaling van de volgende rekening. Dat was in orde en ze zou er aantekening van maken.

Gisterenochtend kreeg ik een telefoontje van mijn collega dat zijn mobiele telefoon was afgesloten (die zit samen met de mijne in 1 contract). Ik was ondertussen de hele twee euro al weer vergeten en was stomverbaasd. Weer bellen naar KPN dus. Ja, mevrouw, zei de man die ik kreeg, u heeft een rekening niet betaald en dan neemt KPN maatregelen! Enige seconden later voelde ik het schaamrood door de telefoon komen. Hij had ondertussen ook ontdekt dat het over 2 euro ging en ik er bovendien over gebeld had. Duizend excuses en natuurlijk zorgen we meteen dat u weer wordt aangesloten (mijn mobiel deed het ondertussen ook niet meer) en vanzelfsprekend zonder kosten. Tja, zei hij nog ter verdediging, de computer ziet alleen dat er een schuld is en niet hoe hoog die is. Moraal van het verhaal: vertrouw nooit op KPN dat het wel in orde zal komen!

negen reacties

Ronald

Ik heb niets meer van KPN, en ik ben daar heel, héél, erg blij om. Stelletje wolfen.

Ronald (URL) - 09-12-’04 15:53
GeeSpot

Sinds jaren leid ik een KNP-loos leven. En ik weet ook weer precies waarom!

GeeSpot (URL) - 09-12-’04 18:18
Vampire

Ik zou helaas niet weten hoe het ik zonder kpn moet doen. Misschien nog eens in de toekomst.

Vampire (E-mail ) (URL) - 09-12-’04 18:54
sab

De KPN gaat zelfs in zee met slechte incassobedrijven waardoor ze hele schulden kwijt moeten schelden, maar die 2 euro was waarschijnlijk net de druppel. Vraag me af of de KPN de kosten heeft gedekt door je 2 euro te vorderen.

sab (URL) - 09-12-’04 19:40
V@nM@n

Toen KPN wat anders ging doen dan post bezorgen is het verkeerd gegaan. Sinds enige tijd heb ik ze hier ook helemaal naar buiten geknikkerd. Erger nog, ze komen er ook nooit meer in. Ik wordt alweer boos onder het plaatsen van mijn reactie.

V@nM@n (URL) - 09-12-’04 20:23
Kaat

Instellingen, pfff, van UPC werd ik ook niet blij.

Kaat (URL) - 09-12-’04 22:10
Eljo Blogtâ?¢

Klopt en ik kan nog wel 10 van deze trieste verhaaltjes schrijven :(

Eljo Blogtâ?¢ (URL) - 09-12-’04 23:16
Yvonne&John

KPN, UPC, allemaal 1 pot nat. KPN is er al uit, nu UPC nog.

Yvonne&John (URL) - 09-12-’04 23:36
Arjan

Waarschijnlijk duurt de relatie tussen KPN en ons niet lang meer.

Arjan (URL) - 12-12-’04 00:36


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.