Tacky en Vehicles

23 12 04 - 14:23Een beetje later dan anders maar toch nog ruim op tijd plaatsten wij onze foto's bij het Photo Friday thema Tacky. Mijn foto (links) is er eentje uit de serie die ik maakt bij het tuincentrum begin november toen de Kerst daar al uitbundig was uitgebarsten. Tacky he? De foto van Hans (rechts) is van de Uitmarkt 2003 waar wij met open monden hebben staan kijken naar deze uitbundig opgesierde oudere jongere die optrad op het podium op het Max Euweplein. Je kunt zoals gewoonlijk weer op de tekstlinkjes klikken om de grote foto's te zien.Voor Theme Thursday was deze week het thema Vehicle. Ik bleek bij het doorbladeren van mijn fotobibliotheek volop grappige voertuigen te hebben maar deze die ik maakte tijdens Oerol vorige jaar (foto links) vond ik toch wel het allerleukste. Een klein autootje dat daar geparkeerd staat net als een fiets tussen de fietsen. Hans maakte de foto rechts onlangs toen hij een keer terug reed vanuit Nunspeet naar huis. Vind je het geen schitterend plaatje? Voor vergroting kun je zoals gewoonlijk op de tekstlinkjes klikken.


He he, we zijn weer bij. Pffft, dat was even aanpoten. :-)

zes reacties

Jaguaromac

Die linker foto bij Tacky lijkt wel een vrouw van het volk van laaf. By the way, wat is “Tacky?

Jaguaromac (E-mail ) (URL) - 23-12-’04 19:23
Carrie zelf

maar … maar … dat is johannes van de Shavers! toch?

Carrie zelf (URL) - 23-12-’04 19:58
Hans

Ik heb geen idee hoe ze heten Carrie. Ze voerden een goeie show op maar kon destijds niet ontdekken welke groep het was.. Er staat wel ‘Shavers’ op zijn ene broekspijp, dus je zou best eens gelijk kunnen hebben.

Hans (E-mail ) (URL) - 23-12-’04 20:12
V@nM@n

haha, ik zie het helemaal voor me. Mieke met dat autootje door Driebergen rijden…

V@nM@n (URL) - 23-12-’04 22:33
rob

Jazekers, dat is Johannes en die daar rechts, dat is Theo.

Beiden van The Shavers.

Het zullen dus The Shavers wel geweest zijn.

rob - 23-12-’04 23:10
IngKey

Die foto van de fiets, van Hans, doet mij denken aan de fietsenstalling op station Leiden.

IngKey (URL) - 24-12-’04 00:01


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.