Kerstmuziek

27 12 04 - 11:40Gisteren waren mijn zus, zwager en neven op bezoek en maakten we met zijn allen een koud buffet. De heerlijkste gerechten werden door iedereen op tafel getoverd en het zag er allemaal even prachtig uit. We kwamen er trouwens net pas achter dat e granite van rode wijn die Hans had gemaakt helemaal zijn vergeten omdat we het wekkertje niet hebben gehoord uit Hans' telefoon. Nou ja, hebben we vandaag nog iets lekkers, of morgen.

Na het eten werd er onder het genot van een champagnespoom muziek gemaakt op de piano en de gitaar. Het ging niet allemaal even van een leien dakje maar we hebben in ieder geval weer genoeg materiaal voor het familiearchief (ha ha). Op een gegeven moment sloeg bij ons allen de meligheid toe. Kijk maar eens even hoe deze serenade eindigt.

negen reacties

Amiek

Ohoooo, en dat met kerstmis! Wat nou vredig enzo?

Klinkt als een gezellige kerst. Wij sloegen elkaar voreger altijd de hersens in als we probeerden samen te musiceren, dus dat doen we maar niet meer. ;)

Amiek (URL) - 27-12-’04 11:59
Mieke

Ja, we waren een beetje aan het plagen met dat ‘gejank’ op de achtergrond dus vandaar de vinger aan het eind, ha ha.

Mieke - 27-12-’04 12:03
Simone

(jokerp)

Simone - 27-12-’04 12:39
IngKey

Kijk, dát vind ik nou leuk. Zelf eten maken en muziek maken. Jaren terug heb ik dat ook eens gedaan met vrienden. Was werkelijk zeer bijzonder en reuzegezellig!

IngKey (URL) - 27-12-’04 13:01
IngKey

OT: Maar in de linkerkolom staan veel meer foto’s dan er getoond worden…..??

IngKey (URL) - 27-12-’04 13:23
Mieke

@ IngKey: dat snap ik niet wat je nu zegt maar bij de instellingen onder administratie/weblog kun je aangeven hoeveel artikelen er getoond moeten worden in de linkdump (linkerkolom) en de hoofdkolom. Daarvan afhankelijk (en ook van de lengte van je stukjes) is de lengte van de kolom links en in het midden.

Mieke - 27-12-’04 13:43
brigitte

Gezellig dat iedereen zijn eigen buffetgerechtje meebrengt. Sinds ik een drieling heb komen zowel mijn ouders als mijn zus met kinderen naar mijn huis. Mijn zus woont te klein en mijn moeder kan al die drukte niet aan. Ook wij verdelen dan jaarlijks de taken. Mijn moeder zorgde meestal voor het vlees en/of de soep en mijn zus het dessert. Blijft natuurlijk dat het grootste deel van het werk op mijn schouders komt. Dit jaar haakte mijn zus af maar mijn neef Ruud vond dat jammer dus hij is wel geweest. Nu hebben Peet en ik alles zelf gedaan en zoveel meer werk was dat eigenlijk niet, maar ik vond het wel wat minder gezellig dan anders.

brigitte (E-mail ) (URL) - 27-12-’04 17:34
Mieke

@ Brigitte: het was hier zo dat ieder een gerechtje ging klaar maken dat ik ingekocht en voorbereid had. Het is voor het eten dan een gezellige drukte aan onze keukentafel en er wordt met nog meer smaak dan anders van ieder gerecht gegeten.

Mieke - 27-12-’04 17:51
Bart

Het was echt allemaal onwijs lekker. Het zag er nog leuk uit ook dus het was eigenlijk zonde om ervan te eten.

Bart (E-mail ) (URL) - 31-12-’04 19:36


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.