IJssculpturenfestival

29 12 04 - 15:41Gisteren waren we op het IJssculpturenfestival in Eindhoven waar 's werelds grootste kerststal uitgehouwen is uit grote blokken sneeuw en ijs. We kwamen aan vanuit een besneeuwd Driebergen en de trein die we besloten hadden te nemen had er duidelijk moeite mee. Het was even de vraag of het wel zou gaan lukken omdat er bij Geldermalsen sprake was van een bovenleidingbreuk. De eerste trein die we hadden in Utrecht werd opgeheven. Mmm, wat nu. Toch maar even de volgende proberen. En hoewel we toch nog even vertraging hadden bij Geldermalsen kwamen we daarmee in Eindhoven. Op het stationsplein staat daar een enorme thermische tent waarin het ijssculpturenfestival wordt gehouden. Hoewel we wisten dat we naar een ijzige tentoonstelling gingen had toch niet iedereen zich daar voldoende op gekleed. De puntschoenen van Amanda waren duidelijk niet gemaakt voor een temperatuur van 8 graden onder nul. Hoewel er veel te genieten viel van de prachtige beelden was de warme apfelstrudel met koffie of chocolademelk in de bijbehorende cateringtent dan ook een welkom toetje.

Natuurlijk hebben we ook weer prachtige foto's gemaakt. Een hand van een groot beeld zagen jullie al bij het logje over Hemel & hel en de foto hier boven is van Hans. Meer info over het ijssculpturenfestival vind je hier en je kunt er nog tot 16 januari terecht.

zes reacties

berta

Brrrrr…..

berta (URL) - 29-12-’04 17:31
Simone

Wat een mooie sprookjesachtige ijswereld!

(blush)

Bibberende koude voeten voor Amanda?

Wie mooi wil zijn moet soms ook kou lijden? :-(

Simone - 29-12-’04 20:50
astrid ottes

doe mee met mijn actie 20six stort 20six. kijk op mijn weblog en zegt het voort!

astrid

astrid ottes (URL) - 29-12-’04 21:24
Mieke

@ Simone: tja, niet alleen pijn dus maar ook kou.

@ Astrid: fantastisch plan en ik heb al gestort maar wel meer dan 20six maar ik zal een linkje plaatsen in onze linkdump.

Mieke - 30-12-’04 00:12
IngKey

Het lijkt mij zo gaaf om dat te zien!

IngKey (URL) - 30-12-’04 19:26
Bart

Ik ben ook dit jaar naar zoiets geweest. Is wel onwijs leuk, maar echt sterfes koud. Mijn handen en voeten vroren er zowat af. Ze hadden bij ons ook een glijbaan van ijs waar je vanaf mocht, maar dat vond ik te koud :P

Bart (E-mail ) (URL) - 31-12-’04 19:33


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.