Film naar keuze...

30 12 04 - 16:32Het valt niet altijd mee om samen met je dertienjarige dochter een film uit te zoeken. Mijn voorkeur ging uit naar de Pixar film 'the Incredibles, maar uiteindelijk moest ik toch bakzeil halen en werd het Bridget Jones Diary 2. Een film waar ik uit mijzelf niet naar toe zou zijn gegaan. Ik bevond mij dan ook samen met drie andere personen van het mannelijk geslacht tussen een honderdtal giebelende tieners.

Geen onaardige film met Renee Zellweger, Hugh Grant en Colin Firth maar toen de pauze viel had ik zoiets van oeps... nu nog zo'n stuk uitzitten. Gelukkig werd het na de pauze een stuk leuker. Voornamelijk omdat de afstandelijke 'human rights loyer' Darcy echt voor zijn geliefde bleek op te komen. Charmante Bridget die er om bekend staat dat ze alles voor zich zelf verpest en zichzelf voortdurend in de nesten werkt, weet het toch tot een happy end te brengen. Dit door het huwelijksaanzoek van Darcy na veel blunders vallen en opstaan te honoreren. Ik vroeg me na dit happy end wel af hoe de makers het in de toekomst voor elkaar gaan krijgen om weer een vervolg deel drie uit te brengen....

acht reacties

Amiek

Ze kunnen altijd nog “Geloof, hoop en liefdadigheid” van Helen Fielding verfilmen. Ook erg grappig, maar minder gefocust op die vrouwendingetjes als afvallen enzo. Zou ik wel heen gaan, als die verfilmd werd…

Amiek (URL) - 30-12-’04 16:56
Vampire

Het lijkt mij een geweldige film. Deel 1 was echt super! (lekkere sarcastiche humor)

Vampire (E-mail ) (URL) - 30-12-’04 17:29
Scriptkipje

En volgens mij waren er maar twee ‘Bridget Jones’ boeken en hoef je dus waarschijnlijk niet een deel 3 uit te zitten…… ;-)

Scriptkipje - 30-12-’04 18:34
Hans

Wat een opluchting Steveline!;-)

Hans (E-mail ) (URL) - 30-12-’04 18:43
IngKey

Haha, ik zie je daar al helemaal zitten! :-)

Misschien kan je een lotgenotengroep gaan oprichten?

IngKey (URL) - 30-12-’04 19:22
V@nM@n

Haha, de vader en moederlijn….

V@nM@n (URL) - 30-12-’04 20:31
Hans

ja lach maar VanMan.. heb jij ook zo geleden?;-)

Hans (E-mail ) (URL) - 30-12-’04 21:03
Peter

Ik hou wel van dit soort films. Heb laatst deel 1 op DVD gezien ter voorbereiding van deze film en ik heb erg moeten lachen. Deel 2 gaan we zeker nog een keer zien.

Peter (URL) - 30-12-’04 22:43


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.