Mamma Mia voor giro 555

30 12 04 - 10:13Een daverende staande ovatie besloot de toegift van Mamma Mia waar we gisteren waren zoals je in het vorige logje kunt lezen. En toen iedereen het toneel verliet bleef Simone Kleinsma in haar eentje staan. Ze vertelde dat de cast net als wij genoten had van het feestje dat deze geweldige musical biedt, maar dat ook bij hen alles overschaduwd werd door de gedachten aan al die mensen die getroffen zijn door de tsunami's in de Indische Oceaan. Het verlies, het verdriet, gebrek aan drinkwater, kans op epidemische uitbraken en ga zo maar door. De nu al 45.000 doden of nog meer. Je kon een speld horen vallen in het Beatrixtheater dat even daarvoor nog op zijn kop stond van de Abbaliedjes. Simone vertelde dat alle Mamma Mia's ter wereld hadden afgesproken een bijdrage te leveren aan het bieden van hulp aan de getroffen mensen in Azie. En of we allemaal wilden meedoen, dat haar collega's al waren omgerend om bij de uitgang te gaan staan met een mand waar we het geld in konden doen en dat zij dat zo ook zou doen voorzover dat mogelijk was op haar zilveren plateaulaarzen. Natuurlijk hadden we al overgemaakt op giro 555 maar we vonden dit zo'n fantastische actie dat we ook daaraan graag mee wilden doen. En ik moet zeggen, de manden puilden uit toen wij in de laatste groep de centrale uitgang passeerden waar Simone Kleinsma en Jeroen Luiten met hun schaal stonden. Geweldige actie van die cast om ook een steentje bij te dragen voor al die slachtoffers voor wie het heel lang zal duren voordat ze net als wij onbezorgd van een feestje kunnen genieten zoals je kunt zien op het plaatje (uit het programmaboekje) hierboven.

Eén reactie

Anna

Heel goed. Zo goed dat er overal in het land van die actie plaats vinden. Maar nu dus ook internationaal. Bravo!

Anna - 31-12-’04 21:52


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.