Goede voornemens?

31 12 04 - 10:06Wat zijn jouw goede voornemens voor het volgend jaar? Qua weblog dan bedoel ik. Klik op het voornemen dat bij jouw nieuwe jaar past en/of reageer uitgebreider via de reactiebox.

twintig reacties

Nijntje

Bij mij zal het zeker minder bloggen worden en minder blogs lezen, niet omdat ik het niet leuk meer zou vinden, maar er gaat zo ontzettend veel tijd in zitten, tijd die ik dan niet kan gebruiken om bijvoorbeeld met de kids bezig te zijn en zeg nu zelf wat is er belangrijker in het leven, je kids of je blog…

Nijntje - 31-12-’04 10:41
Leibele

Bedankt voor deze tips.Gestopt met roken heb ik anderhalf jaar geleden al gedaan namelijk.Sinds die tijd zat ik elke keer met oud en nieuw mijn hersenen te peinigen met het verzinnen van goede voornemens.Ik kies maar gelijk het hele lijstje.

Leibele (URL) - 31-12-’04 10:43
sab

mijn omkatting zal zoals het mijn persoon behoort niet zijn op de omkatdag maar op mijn dag. < altijd al tegendraads geweest.

sab (URL) - 31-12-’04 10:44
Amiek

Helaas heb ik op 1 geklikt. De studie waar ik over een week mee beginnen (ik krijg spontaan knikkende knietjes) zal ook behoorlijk wat tijd in beslag nemen. En, wat Nijntje zegt, je kan je tijd maar één keer gebruiken…

Jammer.

Amiek (URL) - 31-12-’04 10:45
Mieke

@ Nijntje: die keus is natuurlijk eenvoudig met twee van die kanjers zeker! :-)

@ Leibele: my pleasure (joker)

@ Sab: idd, altijd tegendraad (jokerp)

@ Amiek: het gaat dus echt gebeuren….. wow! Dat is een fantastisch voornemen! (h)

Mieke - 31-12-’04 11:03
Amiek

@ Mieke: Ja het gaat echt gebeuren. :-.

@ Hans wat een prachtig schilderij! Lijkt wel ongeveer op de kerstkaart die ik verstuurd heb… Ook wat betreft Photofriday zitten we dit keer erg op dezelfde lijn ;-) (kwam ik overigens pas achter toen ik mijne al gepost had…)

Amiek (URL) - 31-12-’04 11:14
V@nM@n

Ik probeer de zaak te consolideren. Niet meer of minder, want ik vind het nog steeds leuk en zit nog vol ideeen

V@nM@n (URL) - 31-12-’04 11:35
Mieke

@ VanMan: dat is ook een mooi voornemen VanMan dat vast wel gerealiseerd wordt.

Mieke - 31-12-’04 11:48
Vampire

Helaas.. ik kan geen stem uitbrengen. Ik wil eigenlijk doorgaan met waar ik mee bezig ben. Op dit moment gaat het allemaal wel lekker eigenlijk ;-)

Alvast een geweldig uiteinde (party) en een gelukkig, gezond nieuw jaar!

Vampire (E-mail ) (URL) - 31-12-’04 12:30
GeeSpot

Anders, nl. eindelijk de ‘echte’ GeeSpot in de lucht helpen ;)

En bij deze wil ik jullie alle geluk & liefde voor 2005 toewensen!

GeeSpot (URL) - 31-12-’04 12:38
Hans

@Annemiek Het schilderij is hier niet eens half af.. ken je nagaan..;-)

Ben nog altijd blij met die Malaya tip van jou! anders hadden we het willicht gemist en had ik me moeten behelpen met een ‘mindere’ foto..;-)

Hans (E-mail ) (URL) - 31-12-’04 13:32
Arjan

Nummer 6 daar ging mijn stem heen en wel omdat mijn goede voornemen, wat mijn weblog betreft, er simpelweg niet bij staat.

Ik wil namelijk de kwaliteit van mijn postjes naar een iets beter niveau brengen.

Misschien ter illustratie wat meer eigen foto’s maar vooral inhoudelijk kan het volgens mij wel iets beter.

Arjan (URL) - 31-12-’04 17:50
brigitte

Ik wil zeer zeker wat regelmatiger op mijn drieling weblog gaan schrijven. Ik hou die weblog vooral bij als een soort dagboekje voor de kinderen later. Voor Planet Lane heb ik soms mijn twijfels of ik er überhaupt nog wel mee door wil gaan; ik vraag me soms af voor wie doe ik het? Voor mezelf? Ik weet zelf toch wel wat ik meemaak en hoeveel zin heeft het om zoiets op internet bekend te maken? Als we ermee doorgaan zal er zeer zeker een omkat komen alleen niet op die speciale dag. Wij zijn immers ook behoorlijk tegendraads. En goede voornemens maken heb ik nog nooit gekoppeld aan 1 januari dus waarom nu wel.

brigitte (E-mail ) (URL) - 31-12-’04 18:33
Mieke

@ Brigitte: Misschien een leuk topic voor een logje volgend jaar: waarom log je eigenlijk? Ik voor mij weet het wel: ik doe het voor mezelf omdat ik het leuk vind de dingen die ik doe en meemaak vast te leggen en dat te delen met anderen. Die verhalen raken anders zo gemakkelijk kwijt. Als ik nu terug lees wat wij het begin van het jaar allemaal deden en over schreven dan kom ik al een heleboel dingen tegen die al weer waren weg gezakt. Ook een soort dagboek dus. Goed voornemen trouwens om ook meer tijd te besteden aan de Drielingblog. Ik verheug me er al op. Net als op de omkat. Daar weet ik nog wel een mooie gelegenheid voor, ergens in februari….. ;-)

Mieke - 31-12-’04 18:53
Bart

Ik kan hier geen van de goede voornemens kiezen, want ik heb geen weblog. Alleen het voornemen dat ik heb is wel minder lang achter mijn sites enz. zitten :P :S Het neemt nu zowat de hele dag in. Ik wou gaan denken aan wat meer hobbies, want degene die ik heb beoefen ik genoeg :D

Bart (E-mail ) (URL) - 31-12-’04 19:30
IngKey

Omkatten????

Ik heb als goed voornemen dat ik snel een second opinion aan ga vragen bij de Hoogstraat in Utrecht.

IngKey (URL) - 31-12-’04 21:26
Hans

Heel Goed IngKey Ze zijn heel kundig bij de Hoogstraat!!

Hans (E-mail ) (URL) - 01-01-’05 01:48
Irene

Net als V@nM@n: evenveel.

Irene (URL) - 01-01-’05 21:53
IngKey

Ik vrees dat ik toch mijn keuze moet herroepen. Het wordt dan nr. 1. Misschien al tweede goede voornemen? Alhoewel ik mij dat eigenlijk al iedere week weer voorneem. :-)

IngKey (URL) - 02-01-’05 14:59
Kris

Gestopt met roken ben ik drie weken terug, mijn voornemen is dat vol te houden, maar dat heeft dan weer niets met oud of nieuw te maken. mijn “goede voornemen” voor 2005 is het lef te hebben kansen te grijpen, ook als het betekend dat ik op m’n bek kan gaan.

Kris (E-mail ) (URL) - 03-01-’05 17:37


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.