Toys

31 12 04 - 00:01Theme Thursday had dit keer als thema Toys (as in stuffied, cars, dolls, robots, blocks, games etc). De foto van Hans (rechts) is van twee pluche beesten die gezellig keuvelend boven in een kraam op de kermis hangen te wachten om plat geknuffeld te worden door het volgende verzorgstertje(m/v).

Mijn foto (links) is van mijn allereerste pop, een Engelse looppop die ik kreeg toen ik vijf was. Apetrots was ik op haar en ik heb haar nog altijd bewaard. Haar mooiste jurk die indertijd door mijn moeder werd gemaakt van roze satijn en roomwitte kant (van haar eigen bruidsjurk) is inmiddels vergaan. Ook Elisabeth zelf (zo heet ze naar de Engelse koningin) heeft ondertussen wat make-overs ondergaan zoals een nieuwe pruik en een nieuw oog bij de poppendokter. Hans vindt dat ze er een beetje uitziet als Chucky (van de horrorfilm) maar ik zie nog altijd mijn geliefde Elisabeth.

acht reacties

sab

Ik had vroeger ook een pop, zo eentje waar de armpjes aan elastiek vastzaten en de oogjes konden draaien. Het arme ding is geeindigd met armpjes uit de kom, dezelfde gedraaide oogjes en met stekels. Dan is Hans zijn vergelijking met Chucky wel heel erg (alsof ET er lekker uitziet). Het gaat niet om het uiterlijk zegt men toch altijd :-D

sab (URL) - 31-12-’04 00:15
Hans

Het zusje van Chucky…(devil)

Hans (URL) - 31-12-’04 00:33
Mieke

@ Sab: dank je wel voor je steun. In het geval van Elisabeth is het gewoon echte liefde, ook al is ze niet zo mooi meer.

Mieke - 31-12-’04 00:37
sab

@Hans: van jou maken ze posters zeker! (joker)

( ik beledig jouw teddybeer toch ook niet )

sab (URL) - 31-12-’04 07:29
Hans

Een hyaat in mijn emotionele ontwikkeling… Ik heb geen teddybeer(cow)

Hans (E-mail ) (URL) - 31-12-’04 09:40
Nijntje

Mieke, ik zie bij de vergroting van de foto van de pop, de aardappel en dat zal wel de bedoeling niet geweest zijn…

Nijntje - 31-12-’04 10:38
Mieke

@ Nijntje: oeps, de foto’s in mijn bieb zijn eentje verschoven doordat ik een oudere foto heb verplaatst. Nu moet ik alle links veranderen. :-(

Mieke - 31-12-’04 11:14
hanneke

hahaha leuke conversatie hier ;)

hanneke (URL) - 31-12-’04 14:53


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.