Myst IV Revelation

05 01 05 - 11:42Bij mijn nieuwe iMac G5 zat (in een eindejaarsactie) ook een gratis DVD van het spel Myst IV Revelation. Ik kreeg ooit de eerste Myst-versie bij een eerdere Mac en heb zelfs indertijd het boek gekocht om achter de oplossing te komen. Dat boek is uitgeleend en nooit meer terug gekomen (wil degene die mijn boek heeft dat svp terugbrengen?). Maar nu dus Myst IV. Ik ben er nog maar net mee begonnen maar nu al verschrikkelijk onder de indruk. Onderwerp is een nieuw familiedrama van de familie van Artrus en kun je het lot ontdekken va Sirrus en Achenar uit het eerste deel. De DVD is gemaakt met het A.L.I.V.E. systeem en daarmee komen de figuren echt tot leven. Echt prachtig om te zien en een lust voo rhet oog. Nu nog kijken of ik een keer in de buurt kan komen van de oplossing en misschien dat er hier wat tips te vinden zijn . Kijk hier voor meer info en voorproefjes.

elf reacties

sab

Nou ik weet weer wat jij aan het doen bent als je op een rood bolletje staat (cow)

ik kreeg tony hawks pro skater, nee dat is fijn, dat is toch geen uitdaging voor onze geest

sab (URL) - 05-01-’05 12:12
Mieke

@ Sab: er zijn ook gelegenheden dat ik werk of studeer hoor Sab, of vriendinnen te eten heb zoals gisterenavond (jokerp)

Mieke - 05-01-’05 12:18
sab

Ow wat leuk, had je dat meisje langs wat 3 min vertraging had en daardoor echt alle mogelijke combinaties van treinen misliep en daardoor er langer dan 1.5 uur overdeed om thuis te komen (cow)

sab (URL) - 05-01-’05 12:40
Mieke

@ Sab: nou dat heeft ze me nog niet verteld maar het was wel een vrouw ja en ze heeft ook nog een blad over huizen hier laten liggen. Suffie he?

Mieke - 05-01-’05 12:55
Leibele

Het zijn schitterende kunstwerken.Van de delen die ik heb geniet ik.

Leibele (URL) - 05-01-’05 13:06
sab

ontopic: ik ga denk ik toch de demo downloaden want het klinkt weer boeiend, in het kader van hoe zorg ik dat ik een tijd overhoud is dit een mooie aanvulling

sab (URL) - 05-01-’05 15:38
Mieke

Keertje lenen dit spel?

Mieke - 05-01-’05 15:47
berta

Zo te zien wordt het tijd dat ik hem eens uit de verpakking ga halen!!!

berta (URL) - 05-01-’05 16:14
brigitte

Prachtig zijn ze, alleen ontbreekt de tijd voorlopig.

brigitte (E-mail ) (URL) - 05-01-’05 19:08
supernena

Ik heb de eerste en tweede versie toen met vriendje gespeeld. Na een tijdje werd ik toch wel ongeduldig, maar vriendje heeft engelengeduld en hebben daardoor wel het spel kunnen uitspelen zonder hulp. Dit spel lijkt me ook weer ontzettend mooi, moet maar eens naar de winkel.

supernena (URL) - 07-01-’05 11:49
IngKey

Werken, fotograferen, kunst en cultuur bekijken, webloggen, gamen, lezen, waar halen jullie toch al die tijd vandaan? :-)

IngKey (URL) - 09-01-’05 17:01


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.