Fun

13 01 05 - 10:30Fun is het Theme Thursday van deze week. Ik nam een foto (links) van de groep Theatre Embassy die we aantroffen op straat bij Oerol afgelopen jaar. In deze straattheatervoorstelling worddt traditionele Zulu zang en dans gecombineerd met abstract en experimenteel westers drama. "The song in your head" was een voorstelling met energie, humor en poetisch van toon. Aanstekelijk was de fun die de artiesten hadden tijdens en na hun optreden.

Hans koos een foto van een fenomeen uit Amsterdam: Fabiola, het levend kunstwerk, die we op het museumplein aantroffen op de demonstratie "Nederland verdient beter" in oktober 2004 met een verdorde bos bloemen in het vergiet op zijn hoofd. "Door dit kabinet heb je geen geld meer om bloemen te kopen", luidt de boodschap van Fabiola. Voor grotere foto's kun je klikken op de tekstlinkjes.

vijf reacties

Kaat

Die foto van Oerol is echt geweldig, de blijheid spat er van af.

Kaat (URL) - 13-01-’05 10:53
Simone

De Oerol-foto vind ik heel goed uitgekozen voor dit thema.

Bij Fabiola zie ik geen uitstraling van plezier…

Ik ben benieuwd hoe Hans tot deze keuze is gekomen.

Simone - 13-01-’05 12:59
berta

Fun fun fun…

(Zie ik het goed, is Fabiola wat molliger geworden de laatste tijd?)

berta (URL) - 13-01-’05 13:34
Hans

@ Simone, van hetzelfde evenement op Oerol heb ik ook foto’s o.a. deze foto maar die had ik al een keer voor een andere inzending gebruikt. Ik weet niet zeker of de grijns van Fabiola een masker is. maar als je al jarenlang als levend kunstwerk door het leven gaat en je weet dan nog steeds zo’n guitige blik op je gezicht te krijgen, moet je er van nature lol in hebben of zeer ervaren zijn met het in stand houden van je masker;-)

Hans (URL) - 13-01-’05 14:24
Freeda (management Henk Veen)

Jammer dat jullie Fabiola niet zelf kennen.
Het is een fantastisch mens met veel inhoud.
En geloof mij maar, ze geniet op en top!

Freeda (management Henk Veen) (E-mail ) (URL) - 02-01-’07 22:15


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.