Woensdag saai?

19 01 05 - 11:52Er is de hele week van alles te doen voor de weblogger: ik noem ondermeer Moody Monday, Dichters op Dinsdag, Theme Thursday en Photo Friday. Maar we hoeven ons op woensdag vanaf nu ook niet meer te vervelen. Voor de fotografen onder ons is er Lensday de "photochallenge on wednesday". Ik heb deze week voor het thema "Departure" deze foto als inzending gekozen en Hans koos deze foto.

Tegelijkertijd met mijn ontdekking van Lensday begon Mystic een nieuw initiatief onder de pakkende titel WoW! hetgeen staat voor Write on Wednesday!. Een echte writers-challenge voor de latente literaire talenten onder ons. Of ik tijd zal hebben om me te doen is nog maar de vraag maar ik vind het een leuk initiatief dat ik in ieder geval met grote belangstelling zal volgen.

tien reacties

Simone

Het zijn weer super mooie foto’s.

Ik krijg helemaal zin om op reis te gaan bij het zien van deze foto’s.%-)

Simone - 19-01-’05 12:02
sab

En sab komt met een voedseldag maar ben nog aan het denken welke dag dat wordt er zijn nl al diverse dagen bedacht :)

sab (URL) - 19-01-’05 14:35
brigitte

Ja de flaters en foefjes zijn een beetje mislukt. Ik heb er de afgelopen weken eigenlijk helemaal geen tijd en zin in gehad. Laten we de foefjes maar vergeten; een voedseldag is veel lekkerder.

brigitte (E-mail ) (URL) - 19-01-’05 14:43
Mieke

Ha leuk, een voedseldag. Ben heel benieuwd!!!!!

Mieke - 19-01-’05 15:12
Ronald

Woensdag gehaktdag!

Ronald (URL) - 19-01-’05 15:30
Peter

Toch maar een laatste Flaters en Foefjes dan?

http://www.planetlane.nl

Peter (URL) - 19-01-’05 15:52
berta

Prachtige foto’s!!!

WoW, laat ik maar voorbij gaan…

Ben meer van de plaatjes dan van de praatjes!!!

berta (URL) - 19-01-’05 17:13
Peter

uhhhh…. Haaans… volgens mij is die foto toch van mijn hand hoor. Ik ben wel zeer vereerd dat je deze gekozen hebt ;) ;).

Kijk maar op mijn Oerol foto paginaatje: http://homepage.mac.com/pvdh/PhotoAlbum2..

Peter (URL) - 19-01-’05 18:40
Hans

Je hebt helemaal gelijk Peter. Ik herinner me nu weer dat we tijdens Oerol wat van jouw foto’s hebben gedownload omdat jouw kaart vol was. Ik heb het nu gepresteerd om uitgerekend een foto van jou te kiezen terwijl ik zelf een vergelijkbare foto heb (schaam schaam). Maar dat krijg je als je 17.265 foto’s in iPhoto hebt staan. Als de ‘Gouden Camera’ er op valt is ie terecht voor jou! (blush) Ik kan hem ook gewoon verwijderen zeg het maar.

Hans (URL) - 19-01-’05 19:59
Peter

Nee joh, je hoeft hem echt niet te verwijderen. Ik vind het allang leuk dat je mijn foto blijkbaar beter vind dan die van jezelf :D ;):-D

Peter (URL) - 20-01-’05 09:53


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.