De Mol moet blijven!

21 01 05 - 00:25Amiek schreef er ook al over en ik ben zo blij als zij... Er zijn weinig TV-programma's die ik de moeite waard vind om op te nemen of voor te gaan zitten. Meestal gaat dat toch niet echt verder dan sommige films, documentaires en concerten. Maar De Mol is echt een fantastisch programma en uitzondering op de regel. Het zit goed in elkaar, is spannend zonder platvloers te zijn, laat voor de kijker ook wat te raden over en heeft een hoge verslavingsfactor. Eenmaal verslingerd laat het je niet meer los. Nu is er een "Mol" met BN-ers maar volgens mij maakt dat niet echt uit. Tenminste in de eerste aflevering niet. Dus iedere vrijdag om 20.25 uur zit ik voor de buis of staat de recorder aan om het op te nemen.

Ik heb helaas wel gelezen dat het de laatste "Mol" zal zijn en dat Angela Groothuizen die het programma presenteert te verstaan is gegeven dat zij het programma niet meer door al gaan. Ook zijn er geruchten dat het wel door gaat maar Angela aan de kant is gezet. En wees nou eerlijk: is er nog een "Mol" mogelijk zonder Angela? Volgens mij niet. Ik ben voor een actie "De Mol moet blijven en Angela ook!" en heb een bannertje op onze site geplaatst. Wie doet er mee?

tien reacties

brigitte

Zo te lezen mis ik wat. Ik heb altijd alleen maar kleine stukjes gezien omdat na De Mol een ander programma kwam waar ik iedere week voor klaar ging zitten (ER?) maar ik begreep er nooit iets van. Het heeft mij in ieder geval nooit gegrepen in die paar minuten dat ik ernaar keek.

brigitte (E-mail ) (URL) - 21-01-’05 07:22
Ronald

De Mol heeft de voetbalrechten opgekocht en gaat daar nu ook amusement van maken. Van mij mag de Mol dus wel verdwijnen.

(maar serieus: nog nooit gezien, maar ik zie dan ook zelden iets)

Ronald (URL) - 21-01-’05 08:22
Leibele

De Mol vind ik een leuk en lekker programma.Angela doet het heel goed.Ik zou het ook jammer vinden als Angela weg zou moeten.En ook als de Mol zou verdwijnen van het scherm.Maar om nu te zeggen dat ze moeten blijven?

Leibele (URL) - 21-01-’05 11:40
Vampire

Tuurlijk wil ik wel meedoen! Plaats jij het op mijn pagina? Alvast bedankt! :-)

Vampire (E-mail ) (URL) - 21-01-’05 12:48
Simone

De Mol vind ik een spannend programma, maar ik vind je wel wat fanatiek in deze. :-p

Simone - 21-01-’05 12:56
Mieke

@ Simone: het is ook een beetje een grap hoor. Ik vind het wel echt jammer dat 1 van de weinige goede programma’s verdwijnt van de buis om plaats te maken voor nog zo’n stomme quiz of flauwe serie.

Mieke - 21-01-’05 13:03
berta

Ik ken het helemaal niet, maar heb er de laatste dagen zoveel over gelezen…

Moet tocht maar eens gaan kijken, als ik het weer niet vergeet,

tenminste!!!

berta (URL) - 21-01-’05 13:20
IngKey

Ik kijk pas voor het errst.

IngKey (URL) - 21-01-’05 13:33
Kaat

Ik heb het nooit gezien, misschien toch maar eens kijken.

Kaat (URL) - 21-01-’05 13:54
Martijn van Veen

TEKEN ALLEMAAL EEN PETITIE OP HTTP://ANGELAMOETBLIJVEN.MYGB.NL!!!!!!

Martijn van Veen (E-mail ) (URL) - 12-04-’05 16:21


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.