Verder dan 25 km van Austerlitz?

16 02 05 - 00:15

We mogen vandaag (en morgen en overmorgen) een paar kaartjes weggeven voor het concert van Michiel Borstlap met zijn trio van komende zaterdag in het Beauforthuis te Austerlitz. Woon jij verder weg dan 25 km van Austerlitz? Dan kom je in aanmerking voor het arrangement: 2 voor de prijs van 1.

Wil je van dit aanbod gebruik maken stuur dan vandaag nog een mailtje met je naam en je woonplaats door op mijn naam onder dit logje te klikken. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en je krijgt woensdagavond laat bericht of je bent uitverkoren (per mail). Mocht je naast het net vissen en niet de eerste zijn, morgen en overmorgen zijn er nieuwe kansen!

Op de foto vandaag: Michiel met Trijntje Oosterhuis

vijf reacties

brigitte

Jammer dat we komende zaterdag niet kunnen anders had ik zeker een poging gedaan :-(

brigitte (E-mail ) (URL) - 16-02-’05 07:26
Ronald

Het is vooral de afstand. En bovendien sta ik ‘s avonds al in Paradiso.

Ronald (URL) - 16-02-’05 09:06
Hans

Kom op Ronald! een kilometertje meer of minder…Hij is het waard om er voor om te rijden.

Overigens voor degenen die zich afvragen of Austerlitz in het buitenland ligt.. Het is een klein plaatsje bij Zeist en het Beauforthuis is gemakkelijk bereikbaar.

Hans (URL) - 16-02-’05 09:14
V@nM@n

Leuke aktie, alleen een week te vroeg… Volgende week zit ik pas in Utrecht.

V@nM@n (URL) - 16-02-’05 09:30
Ronald

Austerlitz is prachtig, ben er ook wel eens geweest, 20 jaar terug denk ik. Maar vanuit Alkmaar niet zo goed te bereiken met het OV schat ik zo in.

Ronald (URL) - 16-02-’05 10:19


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.